Zavřít reklamu

iPhoneJeště před pár lety bych tento článek začínal nejspíš slovy: „vychytávka na kterou jste čekali je konečně tady“, ale v roce 2016 mi připadá tiskárna integrovaná do obalu iPhonu skutečně jako zbytečnost. Jasně fotku si můžete dát třeba do peněženky, kdybyste nepoužívali NFC platby nebo Apple Pay. Můžete si jí dát do rámečku k posteli, kdyby nebyl digitální a nebo ji můžete darovat vašemu kamarádovi, kdybyste mu ji neposlali přes iMessage, ovšem je tu skupina lidí, kteří si novinku zamilují, říkáme jim odborným názvem Hipsteři.

Prynt je kompatibilní s iPhone 5, 5s, 6, 6s a nebo také se Samsung Galaxy S5 a S4 a chystají se další adaptéry pro další telefony. Fotografie vznikají pomocí termálního tisku a jedná se v podstatě o polaroidový systém, který se díky zvláštním jedincům, kteří se rozhodli bojovat proti společnosti Gillete stává opět oblíbený. Fotografie má bílý okraj a samozřejmě ji můžete popsat nebo jinak upravit.

189929-1 Prynt_Black_Printing-iPhone6-ce521e-large-1449647397

Fotografie se vytiskne téměř okamžitě a slouží k němu aplikace Prynt, která má možnost upravit fotky a jednu zajímavou vlastnost. Aplikace totiž zachytí video, které předcházelo posledním vteřinám před vyfocením fotky. Pokud pak v aplikaci nascanujete fotografii, uvidíte pomocí rozšířené reality přímo na ni video, které ukáže, co se zrovna dělo, když byla fotka pořízena.

Celou tuhle vychytávku můžete mít za 150€ a abyste mohli vyfotit 50 fotek, musíte zakoupit cartridge za cenu 25€, pokud však nevíte co s penězi a připadá vám jako nejlepší nápad tisknout fotky, pak si můžete udělat radost. Samozřejmě pokud jste hipster, pak se jedná o produkt, který zkrátka musíte mít ve své kapse, když brouzdáte mezi urban kavárnami na kole po babičce!

189015-Prynt-lifestyle photo-424993-large-1448918199

Dnes nejčtenější

.