Zavřít reklamu

Mobilní banka 2 KB icon

Je tomu několik týdnů, co se aplikace Mobilní banka od Komerční banky naučila 3D Touch. Dnes Komerční banka opět dokázala, že jde s dobou a reaguje na příchod Apple Watch do České republiky novou aktualizací. Ta jak z úvodního textu vyplývá přináší podporu hodinek od Applu, takže lze přes hodinky sledovat – aktuální zůstatek na běžném účtu, tři poslední transakce a vyhledávání nejbližšího bankomatu. Mobilní banka je tedy první českou bankovní aplikací, kterou lze na jablečných hodinkách mít.

Při prvním zapnutí aplikace Mobilní banka na Apple Watch, budete vyzváni aby jste ve stejnojmenné aplikaci na iPhonu autorizovali spárování heslem. Přes aplikaci/hodinky bohužel nejde platit, ale to by se mohlo s příchodem Apple Pay do České republiky změnit. Na to kdy se dočkáme platby přes chytré hodinky od Applu, si budeme muset ještě počkat. Máte-li Apple Watch a účet u Komerční banky, určitě Vás aktualizace potěší a můžete ji zdarma stahovat z App Store.

Mobilni banka komercni banka Apple Watch

[appbox appstore id447750755]


 

Tisková zpráva:

Ve stejnou chvíli, kdy se na českém trhu začaly prodávat Apple Watch, mají jejich uživatelé možnost instalovat si do nich novou bankovní aplikaci od Komerční banky. Aplikace umožňuje například zjistit aktuální zůstatek, zobrazit poslední transakce nebo vyhledat nejbližší bankomat. O dalších funkcionalitách si rozhodnou sami klienti.

„Aplikace pro hodinky Apple Watch doplňuje naší nabídku inovací, která navazuje na Touch ID a 3D Touch představené v loňském roce. I letos se mohou naši klienti těšit na průlomová řešení nejenom v oblasti přímého bankovnictví, ale i mobilních plateb,“ uvedl Mojmír Prokop, zástupce výkonného ředitele marketingu a komunikace Komerční banky.

Základní sadu funkcí pro aplikaci Apple Watch bude Komerční banka postupně rozšiřovat. Banka bude sbírat náměty a zpětnou vazbu od klientů zejména přes sociální sítě Twitter a Facebook s hashtagem #kbwatch. O nejzajímavější nápady bude aplikace rozšířená.

Aplikace pro Apple Watch je funkční po instalaci Mobilní banky na telefonu iPhone 5, 5s, 6, 6plus, 6s nebo 6s plus s poslední verzí operačního systému iOS 9.2. Hodinky musí mít operační systém Watch OS ve verzi 2.0 a vyšší. Zprovoznění aplikace na hodinkách probíhá v Mobilní bance po přihlášení  – položka „Apple Watch“ (klient si vybere konkrétní účet a potvrdí volbu heslem). Aplikace je volně dostupná v Appstore.

Dnes nejčtenější

.