Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus koncept iconVzhled iPhonu 7 je stále ve hvězdách, ale například včera jsme se mohli dozvědět, že se nadcházející model smartphonu od Applu zbaví anténních pruhů vedoucí přes záda a vystouplé čočky fotoaparátu. Co se týče 5,5″ Plus modelu, tak ve spojitosti s ním se spekuluje, že Apple plánuje použít technologii duálního fotoaparátu, která by zajistila významně kvalitnější snímky i video, jelikož by použila technologii získanou akvizicí společnosti LinX. Více informací však o nadcházejících modelech nemáme, snad jen kromě absence 3,5mm jacku, tudíž designéři mají stále velké možnosti předvést se, jak si budoucí iPhone představují.

Nyní přichází se svou vizí i designér Aitor Amigo, který nám ukazuje svůj koncept iPhone 7 Plus se zajímavým, po stranách lehce zahnutým, displejem přes celou přední část. Kromě toho se drží i nejnovějších informací a tudíž na zádech nenajdete ani plastové pásky pro antény nebo vystouplou čočku fotoaparátu, díky čemuž jsou mnohem jednodušší.

Na spodní straně pak zaujme nový USB-C konektor, který pomalu začínají nasazovat velcí hráči na poli smartphonů s Androidem. Neočekává se ale, že by Apple odstranil ze svých iOS zařízení v poslední době tak rozšiřovaný Lightning konektor, ale na druhou stranu u 12″ MacBooku jiný nenajdete a očekává se, že jej Apple umístí i do nadcházejících počítačů společně s Thunderbolt 3.

Koncept se ještě chlubí OLED displeje s technologií 3D Touch, který by měl ale dorazit až s iPhonem 7s nebo spíše s iPhonem 8, 256GB uložištěm, Full HD displejem a lepším předním i zadním fotoaparátem.

iPhone 7 Plus koncept 1
iPhone 7 Plus koncept 2
iPhone 7 Plus koncept 3

iPhone 7 Plus koncept 4
iPhone 7 Plus koncept 5
iPhone 7 Plus koncept 6

Dnes nejčtenější

.