Zavřít reklamu

ipad air 3 case iconMinulý týden jste si mohli v našem článku prohlédnout návrh iPadu Air 3, který prozrazoval LED blesk pod fotoaparátem na zadní straně a čtveřici reproduktorů. Návrh byl s velkou pravděpodobností určen pro výrobce obalů, kteří už začínají vytvářet první prototypy svých výrobků pro chystaný iPad. Nyní se na čínském serveru 1688.com objevil obal pro iPad Air 3, o kterém informoval francouzský server Nowhereelse.frkterý se v minulosti postaral už o několik úniků Apple produktů.

Jak si můžete sami všimnout na fotografiích níže, obal nám jen potvrzuje dříve spekulované novinky. Můžeme vidět čtveřici otvorů pro reproduktory a výřez na zadní straně obalu, který jasně naznačuje, že pod fotoaparátem bude i LED blesk. Nejzajímavější ale je, že jeden z otvorů nám naznačuje i nový Smart Connector, kterým se v současnoti chlubí jen iPad Pro a který umožňuje snadno připojit například klávesnici, která se přes něho i dobíjí. Původní náčrtky ale konektor nenaznačovaly a ani jiné informace nepotvrzovaly jeho přítomnost.

Kromě výše uvedených novinek by měl iPad Air 3 nabídnout pravděpodobně podporu Apple Pencil a minulý týden se objevila i zpráva, že bude disponovat 4K displejem, 4GB RAM a baterií s větší kapacitou. Je otázkou zda se všechny spekulace potvrdí, ale to bychom se měli dozvědět už v polovině března, kdy jej má Apple představit po boku 4palcového iPhonu 5se a nových modelů Apple Watch (1. generace).

ipad_air_3_case_2
ipad_air_3_case_1

Dnes nejčtenější

.