Zavřít reklamu

iPad Air 2 iconZahraniční server 9to5mac opět přichází s několika informacemi od svých poměrně spolehlivých zdrojů a uvádí, že Apple v polovině března představí novinky týkající se iPadů, kterým by měl být s velkou pravděpodobností iPad Air 3, jenž bude představen po boku iPhonu 5se a několika nových modelů Apple Watch první generace. Apple prý plánuje novinky představit v týdnu, který začíná pondělím 13. března, ale přesné datum ještě není stanoveno, mělo by však jít o pondělí, úterý nejdéle o středu.

Nový iPad Air 3 by měl podle posledních informací přijít s LED bleskem pro fotoaparát, který by měl navíc nabídnout lepší senzor, jenž bude pořizovat kvalitnější snímky při horších světelných podmínkách. Zajímavou novinkou bude také čtveřice reproduktorů, které zajistí mnohem kvalitnější zvuk stejně jako je tomu na iPadu Pro. Apple prý navíc testuje model, který je kompatibilní s Apple Pencil.

iPad Air 3 Apple Pencil

Jak už server v minulém týdnu prozradil, Apple chystá i 4palcový iPhone 5se, který nabídne rychlejší procesor A9 a koprocesor M9 s podporou stále aktivní „Hey Siri,“ větší úložiště, vylepšený fotoaparát s možností pořizovat Live Photos a s NFC pro Apple Pay. Chystaný iPhone 5se by se měl podobat modelu iPhone 5s z roku 2013, ale měl by mít zahnuté krycí sklo displeje podobně jako iPhone 6/6s. Apple prý navíc připravuje nové obaly, které budou sedět jak na nový iPhone 5se, tak i na starý iPhone 5s.

iPhone 5se FB

Co se týče Apple Watch, tak společnost chystá představit jen nové barevné varianty pro sportovní a Hermes kolekci pásků a ještě i černou verzi řemínku Milánský tah, která již byla odhalena na českém Apple Online Storu v první den oznámení, že se u nás dočkáme Apple Watch, následně byl řemínek ze stránky stažen a uvidíme jej až po eventu. Nové barevné varianty nebudou ale to jediné, protože společnost má ukázat i řemínek z nového materiálu.

space-black-milanese

Krátce po eventu, pravděpodobně ještě v ten den, Apple vydá momentálně testovaný iOS 9.3 s funkci Noční režim a watchOS 2.2 s novinkami pro Mapy.

Dnes nejčtenější

.