Zavřít reklamu

iOS 10 iconApple již za pár měsíců na WWDC představí iOS 10, jehož uvedení se dočkáme na podzim společně s iPhone 7. To samozřejmě dává příležitost designérům a vývojářům aby se pokusily ukázat své vize budoucnosti mobilního operačního systému společnosti Apple.

Některé jsou reálné a prezentují skutečně očekávané novinky, jiné však pouští uzdu fantazie a ukazují něco, co bychom mohli od iOS a iPhone očekávat zhruba za tři až pět let. Na jeden z takových konceptů se právě nyní podíváme. Nový koncept prezentuje iPhone 7 bez okrajů s OLED displejem, který má integrovaný Home Button včetně Touch ID, mimochodem na to má Apple patent. Pokud chcete využít celou přední část telefonu jako displej, můžete jednoduše tlačítko skrýt.

iOS 10 pak nabízí přizpůsobení přesně podle požadavků uživatele s tím, že si může vytvořit vše přesně podle sebe. Použita je také technologie 3D Touch, díky které máte možnost zobrazit velké náhledy a bez toho aniž byste museli spouštět jednotlivé aplikace můžete je ovládat nebo zobrazit jejich stav. Ostatně podívejte se sami v následujícím videu.

iOS 10

Dnes nejčtenější

.