Zavřít reklamu

iPhone 7 iPhone 6c koncept iconPokud i tento rok platí, že Apple představí nový iPhone v září, tak už za necelých 8 měsíců spatří světlo světa iPhone 7 se zcela novým designem. Apple se prý momentálně rozhoduje mezi třemi modely, které se liší buďto vzhledem nebo možná i funkcemi. Pravděpodobně se už nedočkáme 3,5mm jacku a budeme se muset spokojit s Lightning portem, tudíž by měla být k iPhonu přibalená nová sluchátka, ale stále nic není potvrzené.

Do této doby (i když je pořád ještě hodně brzo) jsme nedostali ani náznak, jak by mohl nový iPhone 7 vypadat. Podle všeho by už neměla vystupovat čočka fotoaparátu a možná se zbavíme i pruhů, když Apple použije jiný materiál. iPhone 7 by měl být dokonce ještě tenčí, než současný iPhone 6(s), ale nic víc nevíme.

I když je iPhone 6 doposud nejprodávanějším smartphonem všech dob, tak i přesto se objevují velice často názory, že se jeho design příliš nepovedl. Za jeden z nejpovedenějších iPhonů, co se designu týče, je tak považován iPhone 5/5s. Designér Eric Huismann se proto rozhodl vytvořit iPhone 7 ve stylu iPhonu 5s. ale s tím, že odstranil pruhy pro antény na bocích telefonu a přidal další barevnou Black variantu, kterou jsme mohli vidět u iPhonu 5, a která byla později nahrazena Space Gray variantou, jelikož se snadno poškrábala a ztrácela svůj odstín.

I když koncept níže vypadá spíše jako iPhone 5s, tak disponuje větším 4,7palcovým displejem s rozlišením 1980×1050, tedy Full HD, které je momentálně jen na větším Plus modelu iPhonu 6(s). Huismann na svém konceptu ukázal i návrh nového iOS, kde si můžete všimnout pozměněného designu ikon, notifikačního centra i uzamčené obrazovky.

iPhone 7 iPhone 6c koncept

 

Dnes nejčtenější

.