Zavřít reklamu

Jak objednat Apple Watch z Nemecka iconServer 9to5mac, ktorého správy sú v 9 z 10 prípadov pravdivé, potvrdil, že Apple pracuje na novom 4-palcovom telefóne s naozaj nečakaným názvom – iPhone 5se. Teraz sa však dozvedáme aj to, že Apple plánuje v marci/březnu predstaviť aj nové Apple Watch. Podľa jeho informácií sa však bude jednať len o rozšírenie portfólia o niekoľko nových modelov presne tak, ako to bolo v septembri/září minulého roka, kedy Apple nepredstavil novú generáciu hodiniek, ale len rozšíril súčasnú ponuku o nové remienky, špeciálnu kolekciu Hermès a Watch Sport vo farbách gold a rose gold.

V marci/březnu by sme mali čakať kolekciu úplne nových remienkov z nových materiálov a rovnako tak by mohol Apple oznámiť spoluprácu s ďalšími módnymi značkami. Nemusí však ísť zásadne len o módne značky, existuje tu vraj šanca, že Apple bude spolupracovať s výrobcami príslušenstva ako je napríklad Incase. Súčasne s novým príslušenstvom pre Apple Watch bude vydaný aj systém watchOS 2.2, ktorého betu už Apple sprístupnil vývojárom. Tento systém prinesie zopár noviniek, mimo iného možnosť synchronizovať viacero hodiniek s jedným iPhonom, ako aj nové funkcie pre aplikáciu Maps.

Apple samozrejme pracuje aj na druhej generácii hodiniek a ako sa dalo čakať, tak tu bude spoločnosť dodržovať 18-mesačný aktualizačný cyklus. Namiesto toho, aby boli Apple Watch 2 predstavené na jar, dočkáme sa ich v septembri/září po boku iPhone 7. Druhá generácia hodiniek sa dočká redesignu, avšak viac informácií o nej nie je známych.

Apple Watch 2 FB

Dnes nejčtenější

.