Zavřít reklamu

icon 5487398_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super Music Converter
Super Music Converter dokáže převést skoro všechny audio soubory na formáty jako např. FLAC, WAV, WMA, AAC, ALAC, AC3, AIFF, M4A, MP3 a další. Také dokáže vytáhnout zvuk z jakéhokoliv videa formátu MTS, MKV, AVI, FLV MOV, WMV, M4V, HD a poté je převést na formát MP3, FLAC, WAV, WMA, M4A, AIFF, AAC  a další.

[appbox appstore id594745648 oldprice=“15,99€“]

Hide My Files
Přijede vám nějaká návštěva a vy byste raději určité soubory někam schovali? Pak tu pro vás máme Hide My Files, což je užitečná aplikace, která umí skrýt soubory ve vašem Macu. Stačí si prostě vybrat konkrétní soubory a aplikace je pro vás skryje.

[appbox appstore id978298561 oldprice=“17,99€“]

tempo
Přehrajte si filmy, videa, podcasty a dokonce i hudbu rychleji nebo pomaleji s aplikací tempo. Pokud jste si někdy podobnou funkci vyzkoušeli, tak víte, že to většinou dopadne tak, že osoba ve filmu/videu zní jako Mickey Mouse. Tato aplikace vám umožní přehrávat vaše soubory jakoukoliv rychlostí mezi 25% až 300% původní rychlosti, takže lidské hlasy budou vždy znít čistě a srozumitelně. Aplikace podporuje všechny možné filmové a zvukové formáty, které lze otevřít v QuickTime playeru.

[appbox appstore id510148622 oldprice=“4,99€“]

Folx GO+
Pokud hledáte nějaký efektivní nástroj pro spravování a organizaci vašich stažených souborů, tak je aplikace Folx GO+ přesně to, co potřebujete. Vaše stáhnuté položky můžete rozdělit až do deseti různých vláken. Aplikace umí znovu nastartovat přerušené soubory, nabízí manuální kontrolu stahovaní, možnost zvolit si čas, který bude nejvhodnější pro začátek/konec stahování.

[appbox appstore id823528286 oldprice=“9,99€“]

Calendar 366
Calendar 366 je kompletní menubar kalendářem pro vaše události a připomínky. Přidávejte, prohlížejte a editujte vaše události i připomínky snadno a rychle. Stačí kliknout na ikonu a okamžitě dostanete pohled na vaše události, klikněte na konkrétní datum a zobrazí se vám detaily vaší události/připomínky.

[appbox appstore id1044630224 oldprice=“6,99€“]

Duplicate Manager
Duplicate Manager je rychlou a efektivní cestou, jak snadno vyčistit váš Mac od jakýchkoliv duplikovaných a rozsáhlých souborů. Aplikace automaticky proskenuje vaše soubory v momentě, kdy svůj Mac zrovna nevyužíváte a nabízí vám možnost nastavení priorit a definování, které složky uchovají originály. Také si můžete nastavit čas skenování (každý den, každý týden či jednou za určitý čas) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1071264513 oldprice=“4,99€“]

RoboGIF
RoboGIF vám umožní lehce převést vaše videa na GIFy. RoboGIP podporuje všechny video formáty, které jsou podporované QuickTime playerem. Můžete snadno vytvářet GIFy z vybraných částí videa, také si můžete oříznout část videa, můžete měnit rychlost GIFu, včetně zpětné animace a můžete aplikovat i různé efekty.

[appbox appstore id1005487398 oldprice=“9,99€“]

Photo: www.cnet.com Photo: www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.