Zavřít reklamu

Apple Watch Milanese black iconJe vidět, že chytrá nositelná elektronika má stále před sebou velký vývoj a nabízí se prostor, jak je neustále vylepšovat. Plány má i Apple, který si nově nechal schválit paten na technologii, které bychom se jednou dost možná mohli dočkat. Konkrétně se týká řemínku Milánský tah, který byl nově odhalen na českém Apple Storu i ve své černé variantě, a týká se toho, že budoucí řemínek by nemusel sloužit jen k uchycení hodinek na ruku, ale také jako ochranné pouzdro pro Apple Watch.

Pomocí několika magnetů, které budou speciálně na pásku uspořádány, by se mohl řemínek v případě potřeby stočit tak, aby chránil Apple Watch například při cestování, kdy je zrovna nebudete mít na ruce nebo posloužil i jako stojánek na noční stolek či dokonce jako příslušenství pro Mac. K počítačům od Applu nebo třeba i k lednicím by se opět přichytil pomocí magnetu, ale v případě Macbooků nebo iMaců by musel být magnetem nebo jiným, více magnetickým materiálem, vybaveno šasi počítače, jelikož k hliníku by pásek s magnetem přichytit nebylo možné.

Jako vždy, tak ani tentokrát nevíme, zda Apple hodlá patentovanou technologii využít. Nicméně rychlá transformace do pouzdra nebo do stojánku by byla určitě zajímavá a hlavně užitečná.

Apple Watch band case 1
Apple Watch band case 2
Apple Watch band case 3
Apple Watch Space Black Milanese Loop

*zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.