Zavřít reklamu

Blocks apple watch

Stojánek pro Apple Watch který se mi dostal do ruky je dle mého osobního názoru určen pro dvě skupiny lidí. Jedni milují Lego a těm druhým je maximálně 12-13 let. Vlastně mě tak napadá, že je to jedna skupina lidí, pro které je tento stojánek určen. Pokud vás tedy baví Lego, pak si užijete spoustu legrace a je jen na vás, jaké díla vytvoříte, pokud vás Lego nezajímá, pak můžete následující řádky v klidu vynechat, o nic nepřijdete.

Hned na úvod je důležité říct, že se nejedná o produkt společnosti Lego, ale o produkt společnosti Blocks, což je v podstatě to stejné, jen bez loga Lego a kostičky do sebe o něco málo hůř zapadají. Nejdůležitější je však to, že jsou kostičky z Blocks a Lego kompatibilní, díky čemuž můžete na tento stojánek stavět cokoli, co vás jen napadne a to jak ze stavebnic Blocks, tak i z klasického Lega.

BLOCK

Součástí balení stojánku je 92 kostiček, ze kterých si můžete podle návodu postavit dvojici stojánků z nichž první je určen jen pro Apple Watch a druhý pak kombinuje nabíjení Apple Watch a iPhonu. Nejdůležitější součástí balení je však speciální kostka, která funguje jako samotný stojánek, respektive obsahuje měnitelný držák na nabíječku Apple Watch a je vytvarována tak, aby se do ni dali hodinky umístit. Držáky na nabíječku, respektive na nabíjecí konektor najdeme v balení rovnou dva z nichž jeden je kompatibilní s dockem pro Apple Watch Sport a druhý pak pro Edition a klasické Apple Watch. Dock je kompatibilní jak s 42mm, tak i s 38mm hodinkami.

Apple Watch Lego

Jak sami tušíte, právě celý tento dílek je tím jediným, co z balení potřebujete pokud doma již nějaké to Lego máte, pokud ne tak si asi ani nekoupíte dock pro Apple Watch postavený z kostiček společnosti Blocks. Kostičky na sebe můžete stejně jako Lego libovolně skládat, můžete k nim jak jsem již uvedl připojit taky samotné Lego dílky a můžete je nejrůzněji kombinovat. V balení najdete návod na sestavení dvojice různých stojánků a dvojici sáčků s 92 kostičkami.

bg-4

Pokud se chcete vrátit do dětských let nebo v nich naopak ještě jste, pak si díky speciální kostičce užijete spoustu legrace, své Apple Watch totiž můžete zabudovat skutečně do čehokoli vás jen napadne!

  • Stojánek Blocks si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro
Block Apple Watch

Dnes nejčtenější

.