Zavřít reklamu

Apple Watch Sport BandSpoločnosť Apple pri príležitosti blížiaceho sa Čínskeho nového roku, že začne predávať dva exkluzívne modely hodiniek Apple Watch Sport, ktoré budú oslavovať práve nadchádzajúci rok ohnivej opice. Dvojica modelov bude v predaji však len v 5 územiach na svete a to v Číne, Hong Kongu, Malajzii, Singapure a Taiwane, kde sa budú predávať až do 22. februára/února 2015. Spoločnosť tak spravila rozhodne zaujímavý krok, ktorý nielen posilní predaje hodiniek, ale hlavne čakáme, že sa veľká časť z nich bude predávať na eBayi za premrštené čiastky, pretože ide o limitovanú edíciu.

Obzvlášť zaujímavé je to z dôvodu, že Apple je jednou z tých firiem, ktoré vydajú limitovanú edíciu produktu raz za uhorský rok. Spoločnosť zatiaľ neodhalila tieto modely v Online Store v žiadnej z krajín a tak je zatiaľ otázkou, ako bude limitovaná edícia Apple Watch Sport vyzerať. Pre zvyšok sveta je zatiaľ dostupných 12 modelov Sport. K dispozícii sú strieborné modely s gumeným remienkom v rôznych farebných prevedeniach, ako aj tmavý, zlatý a rose gold model, pričom posledné dva boli predstavené v septembri/září po boku nových iPhonov.

UPDATE: Apple zverejnil informácie omylom, spoločnosť zo svojej stránky odstránila možnosť predobjednať si ich. Čas na fotke však naznačuje, že táto limitovaná edícia sa dostane do predaja 8. februára/února 2016.

Apple Watch Sport Chinese New Year

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.