Zavřít reklamu

icon 898789_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“1,99€“]

Cloud Hub
Cloud Hub je přehlednou čtečkou dokumentů a správcem pro iOS platformu. Umožní vám stahovat a uploadovat soubory z cloudových služeb (Box, Dropbox, Drive, iCloud). Se všemi soubory, které máte uložené v aplikaci, můžete manipulovat, přejmenovávat je či odstraňovat. Můžete si prohlížet všechny běžné soubory jako PDF, PNG, JPG, MP4, iWork, MS Office a další. Své soubory můžete sdílet také přes sociální sítě.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“0,99€“]

VideoShop
VideoShop je skvělou aplikací na editaci vašich videí a sdílení s vašimi přáteli. Aplikace vám nabízí precizní editační nástroje a mnoho různých efektů pro vylepšení vašich videí. Dále VideoShop obsahuje editační tutorial, který vám ukáže, jak snadno z aplikace vytěžit co nejvíce. Do svých videí můžete vkládat text (k dispozici máte rozličné barvy a fonty), vlastní hlas, hudbu, možnost zkracovat videa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1054469839 oldprice=“1,99€“]

VocabularyBox
VocabularyBox je zajímavým trenérem cizích jazyků, takže pokud hledáte nějaký způsob, jak se naučit cizí jazyk, tak zkuste VocabularyBox. Aplikace vám pomůže naučit se slovíčka rychle a permanentně. Aplikace nabízí 3 druhy různých možností, jak procvičit svou slovní zásobu. VocabularyBox v současné době podporuje 28 jazyků, včetně českého jazyka.

[appbox appstore id1062566721 oldprice=“3,99€“]

StarMusic
StarMusic je unikátním hudebním a video přehrávačem pro YouTube. Tato aplikace je fajnovou, snadnou a rychlou možností, jak si zpřístupnit videa z YouTube. Začněte poslouchat hudební videa, aniž byste byli jakkoliv limitováni ze strany YouTube. Aplikace nabízí integrovaný ekvalizér a vizualizér, vytváření playlistů, možnost opakování jedné či více skladeb, režim shuffle a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1063216553 oldprice=“1,99€“]

myTranslator
Začněte mluvit a váš iPhone či iPad bude okamžitě překládat vámi namluvený text do jednoho z 80 cizích jazyků. Neztrácejte čas psaním, prostě začněte mluvit. Aplikace samozřejmě podporuje češtinu.

[appbox appstore id979573072 oldprice=“2,99€“]

SlideSync
Aplikace, která umožňuje nahrávat, zapisovat si poznámky a sdílet dokumenty přes iOS zařízení, aniž byste museli být připojení k internetu. Stačí na dvou zařízeních otevřít aplikaci a v ní stejný dokument, poté už můžete sledovat, jak někdo například bude ukazovat prezentaci a vám se bude také posouvat. Stejně funguje i s přidáváním poznámek. Pozor, aplikace podporuje pouze formát PDF. Aplikace je k dispozici i pro majitele Apple Watch.

[appbox appstore id980898789 oldprice=“1,99€“]

MaxCurve
MaxCurve je fotoeditorem, který obsahuje komplexní nabídku různých editačních nástrojů. Tato aplikace vám nabízí možnost vylepšovat své fotografie za pomocí editačních křivek. MaCurve vám umožní upravovat každičký detail vašich snímků. Aplikace podporuje formáty jpeg, tiff, png.

[appbox appstore id1048026594 oldprice=“0,99€“]

Good Calc
Good Calc se zaměřuje na ty nejzákladnější operace a obsahuje i vědeckou kalkulačku. Dále aplikace obsahuje historii provedených operací, možnost vidět aktuálně prováděné operace a především je aplikace bez reklam.

[appbox appstore id903702494 oldprice=“2,99€“]

iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.