Zavřít reklamu

icon 3885992_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Eboocz
Eboocz je aplikací, která se zaměřuje na všechny, kteří píší své knihy ve formátu ePub. Začněte psát vaše příběhy v tomto krásném prostředí, které nebude odvádět vaši pozornost nežádoucím směrem. Až bude vaše dílo hotové, tak stačí kliknout a váš rukopis se změní na skvělou eknihu ve formátu ePub. Aplikace nabízí mnoho funkcí, které vaše psaní značně zjednoduší.

[appbox appstore id1041907909 oldprice=“29,99€“]

Skype Call
Skype Call Recorder je snadno použitelnou aplikací, která vám pomůže nahrávat všechny důležité hovory přes Skype (ať už se jedná o hovor s klientem, novým zaměstnancem apod.). S touto aplikací si nemusíte dělat žádné poznámky, stačí si pustit aplikaci a ta nahraje váš rozhovor a uloží ho jako zvukovou nahrávku. Nahrávání můžete nastavovat manuálně nebo zvolit automatické nahrávání pro vybrané kontakty. Aplikace neomezuje délku nahrávání vašeho hovoru.

[appbox appstore id546462315 oldprice=“14,99€“]

QuickScale
Aplikace QuickScale se zaměřuje na přizpůsobení velikosti velkého množství fotografií na vámi zvolený rozměr a formát. Například pokud potřebujete fotky z dovolené rozeslat vaší rodině a přátelům, tak je můžete umístit někam na internet nebo snímky zaslat emailem. Bohužel problém nastává v momentě, kdy je potřebujete odeslat/nahrát, jelikož většinou je velikost fotografií nemalá, takže vše trvá celkem dlouho. Tato aplikace vám v ten moment podá pomocnou ruku. QuickScale podporuje velké množství souborů.

[appbox appstore id402310348 oldprice=“9,99€“]

AnyMP4 AVCHD Converter
Díky aplikaci AnyMP4 AVCHD Converter můžete převést video AVCHD, MTS a M2TS na jakýkoliv oblíbený video formát jako např. MKV, MP4,MOV a další. Poté můžete video přehrát na jakékoliv zařízení (iPad, iPhone, iPod a Apple TV). Aplikace nabízí opravdu snadno ovladatelné uživatelské rozhraní. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže využijte možnosti stahovat zadarmo.

[appbox appstore id640034674 oldprice=“19,99€“]

ZipX
ZipX je výkonným správcem pro vaše archivy. Umožní vám vytvářet a extrahovat archivy a podporuje jednoduché přetahování složek či souborů. Aplikace vám umožní rozbalit i zabalit formáty 7z a ZIP. Pouhé rozbalování umožňuje pro velké množství rozličných archivů – AR, ARJ, CAB, BZIP2, CHM, CPIO, CramFS, DMG, EXT, FAT, GPT, GZIP, HFS, IHEX, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, QCOW2, RAR a další.

[appbox appstore id955715062 oldprice=“29,99€“]

Translate Tab
Translate Tab je skvělým překládacím nástrojem pro okamžitý překlad. Aplikace vám umožní bleskurychlý překlad do 57 světových jazyků (včetně českého jazyka). Translate Tab vám umožní poslechnout si přeložený text, překládá celé webové stránky, automaticky detekuje původní jazyk a mnoho dalšího.

[appbox appstore id458887729 oldprice=“3,99€“]

AntiVirus
AntiVirus Security Scanner monitoruje vaší internetovou síť, zvyšuje zabezpečení a chrání váš Mac před adwarem, malwarem, spywarem a dalšími hrozbami. Pokud se nějaké hrozby ve vašem počítači už nacházejí, tak aplikace vám je pomůže rychle identifikovat a odstranit. Udržujte váš Mac rychlý, výkonný a zabezpečený.

[appbox appstore id1033885992 oldprice=“14,99€“]

Super Vectorizer
Super Vectorizer je profesionální vektorový nástroj, který vám umožní konvertovat obrázky (jpeg, bmp, png) na škálovatelnou vekterovou grafiku za pomocí pár kliknutí. Nezáleží na tom, zda jste profesionálem či začátečníkem, aplikace Super Vectorizer vám bude vždy nápomocná.

[appbox appstore id704139979 oldprice=“19,99€“]

http://www.t3.com/

Dnes nejčtenější

.