Zavřít reklamu

apple_christmas_tree_by_ianbauters-d5oo4um (kopie)Jako každý rok, tak i letos Apple tradičně nadělil vánoční dáreček všem svým zaměstnancům. Jde o jakési poděkování za přínos společnosti a navíc slouží i jako oslava vánoční sezony, která je momentálně v plném proudu. V předchozích letech Apple daroval například batohy s logem nakousnutého jablíčka, letos si ale dovolím poznamenat, že zaměstnanci dostali něco mnohem zajímavějšího a vlastně jim i tak trochu závidím. 

Každý zaměstnanec totiž letos obdržel od Applu černá nebo červená sluchátka Beats by Dr. Dre urBeats do uší, které si u nás si můžete pořídit za 2489 Kč. Zaměstnanci si ale předem nemohli vybrat barvu, která by se jim líbila více respektive, která by jim více ladila k produktům. Naproti tomu se letos poprvé na krabičce objevilo poděkování za rok 2015, což můžete vidět na fotografii níže.

V předchozích letech dostali zaměstnanci kromě batohu například ještě přikrývky s logem nakousnutého jablíčka, lahve na vodu, mikiny, dárkové karty do iTunes a další.

appleurbeatsholidaygift-800x638
apple_christmas_tree_by_ianbauters-d5oo4um

Dnes nejčtenější

.