Zavřít reklamu

Chrome for iOSGoogle dnes aktualizoval oblíbený prohlížeč chrome pro mobilní operační systém iOS. Přibyla především podpora pro 3D Touch displej na iPhonu 6s a 6s Plus, kdy majitelé nejnovějšího telefonu mají možnost okamžitě spustit hlasové vyhledávání, otevřít novou nebo anonymní kartu, kdy se vyhledávání nebude zobrazovat v historii a podobně.

Kromě podpory 3D Touch se majitelé iPadů dočkali podpory klávesových zkratek, kdy například nyní mohou na klávesnici připojené k iPadu použít zkratku ⌘+T pro novou kartu, ⌘+W pro zavření karty nebo třeba ⌘+R pro obnovení. Na klávesnici můžete nově i rychle přepínat mezi jednotlivými panely, což se hodí zejména na iPadu Pro, ke kterému budete mít připojenou Bluetooth klávesnici poměrně často. Kompletní seznam zkratek naleznete zde.

Chrome s podporou 3D Touch a klávesových zkratek byl nejprve testován přes TestFlight mezi vybranými uživateli, kteří se do programu připojili a nyní je aplikace připravena natolik, že jí Google rozšířil mezi všechny uživatele. Nedávno Chrome získal také podporu pro Split View a iOS 9.

Chrome iOS 3D Touch

*zdroj: iphonehacks

Dnes nejčtenější

.