Zavřít reklamu

Apple Store - iconFirma Apple začíná vybírat lokace svých prodejen Apple Store, kde bude nově organizovat příslušenství do funkčních oblastí použití. Ty se budou v rámci obchodu nazývat “feature bay”. V této části Apple Storu je vystaveno zboží pro specifická použití. Jako první mají být vytvořeny “feature bay” pro foto příslušenství k iPhonu.

Představení první funkční oblasti zaměřené na fotografování iPhonem se zdá jako logický krok, jelikož iPhony tvoří Applu doposud největší část tržeb. Je proto potřeba zákazníkům nabídnout i užitečné příslušenství. Speciálně pro tuto chvíli Apple vytvořil “Photography Kit” a “Videography Kit”. Oba kity obsahují vybrané příslušenství pro dané použití. Nelze opominout fakt, že focení a natáčení pomocí iPhonu se stává stále populárnější. Není tak náhodou, že právě iPhone je podle statistik Instagramu nejpoužívanějším zařízením, kterým uživatelé této sociální sítě fotí.

Apple Story by měly dostat pro nová uspořádání svých produktů i nový design výstavních ploch tak, aby každá “feature bay” nabídla zákazníkovi co nejucelenější možnost výběru příslušenství. Nové rozvžení prodejen přichází jen pár dní poté, co víceprezidentka Applu pro maloobchod, Angela Ahrendts, představila svou vizi budoucnosti maloobchodu pro online prodej tak i pro prodej v Apple Storech. Sama prozradila konkrétní představy “feauture bay” pro oblasti fotografování a hraní. Což by mohlo znamenat, že Apple v brzké době představí ve svých Apple Storech “feature bay” zaměřenou na hráče.

feature-bay-applestore

var sklikData = { elm: „sklikReklama_45540“, zoneId: 45540, w: 600, h: 190 };

zdroj: appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.