Zavřít reklamu

MLA02
Apple představil novou Magic Mouse 2 teprve včera, ale už dnes se dostaly první kusy nového příslušenství k novinářům, kteří okamžitě natočili unboxing a první dojmy z nejnovějšího příslušenství z dílen Applu. YouTuber Michael Kukielka v dnešních odpoledních hodinách nahrál unboxing a video recenzi Magic Mouse 2, kde ukazuje novinky týkající se nové myši a zmiňuje další podrobnosti, které Apple u Magic Mouse 2 pozměnil.

Hlavní změnou je především zabudovaná baterie, která se dobíjí pomocí Lightning kabelu a konektor najdete na spodní straně v místě, kdy dříve byly dvířka pro otevření prostoru na tužkové baterie. Magic Mouse 2 vydrží na jedno nabití přibližně měsíc, ale do plna ji opět dobijete během dvou hodin. Navíc pouhé dvě minuty dobíjení vám vystačí na 9 hodin nepřetržitého používání myši.

Nová generace je také o něco málo lehčí, což by mělo usnadnit ovládání počítače a inženýři z Applu se navíc pochlubili, že zapracovali na tichosti myši, když jezdila po podložce, jelikož se jim v Applu nelíbilo, jak hlučná Magic Mouse byla. Všechny další funkce zůstaly stejné jako u předchozí generace, tudíž jsme se nedočkali ani podpory očekávané Force Touch technologie.

Druhé video pak pochází přímo ze serveru iDonwloadBlog a ukáže vám kromě unboxingu také srovnání s první generací, kde můžete vidět na první pohled viditelné rozdíly. Jak si sami všimnete, tak kromě nového Lightning kabelu a lhece pozměněného přepínače vlastně žádný není, ale autor videa zmiňuje i další rozdíly. Ve videu se také dozvíte, že Magic Mouse 2 je velice snadné spárovat s Macem a stačí ji jen připojit přes Lightning kabel do USB a už se automaticky s jablečným počítačem spáruje.

Dnes nejčtenější

.