Zavřít reklamu

Magic Keyboard iconApple včera predstavil nové iMacy a zároveň predstavil aj nové príslušenstvo, menovite novú Magic Keyboard s upraveným mechanizmom, Magic Mouse 2 so vstavanou batériou a napokon Magic Trackpad 2 s podporou Force Touch. Všetky zariadenia majú svoju vlastnú batériu a niekoľko moderných, zaujímavých technológií. A existujú minimálne tri. Tri zaujímavosti u troch nových produktov, to je to, na čo sa ideme v tejto chvíli pozrieť:

1) Automatické párovanie – Trojica nových produktov disponuje novým procesom párovania, kde sa zariadenia automaticky spárujú s Macom s pomocou Lightning káblu, ktorý je pribalený v balení nových produktov. Lightning kábel, doposiaľ využívaný hlavne na nabíjanie iOS zariadení, teraz slúži aj na nabíjanie novej klávesnice, trackpadu aj myši.

MLA22CZ_AV4

2) Rýchle nabitie už do 2 minút – Samsung a ďalší už dlhodobo prezentujú, že majú technológiu rýchleho nabíjania. Apple má u svojich noviniek to isté. Stačí, aby ste dali svoju Magic Mouse 2 na dve minúty na nabíjačku a máte ju nabitú na ďalších 9 hodín. U myši je to veľmi užitočné, keďže jej Lightning konektor sa nachádza na spodku, čo je veľmi nepraktické. Naopak Magic Keyboard a Magic Trackpad 2 majú nabíjací port vzadu. Plné nabitie trvá 2 hodiny a výsledkom je nabitie na celý 1 mesiac práce.

3) Magic Trackpad 2 vyžaduje Bluetooth 4.0 – Ako jediný z troch nových produktov je kompatibilný len s tými modelmi počítačov Mac, ktoré obsahujú Bluetooth 4.0. Všetko nové príslušenstvo však vyžaduje OS X El Capitan alebo novší a majú dosah 9 metrov.

mac-accessories-pdp-201510

Dnes nejčtenější

.