Zavřít reklamu

icon 260950_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Document Writer Pro
Document Writer Pro je kouzelným a snadno použitelným textovým procesorem, který byl vytvořen k tomu, aby pro vás bylo psaní pohodlné a efektivní. Nabízí přehledné uživatelské rozhraní, možnost vkládat obrázky a tabulky, rozsáhlé nastavení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id985525076 oldprice=“5,99€“]

My Photos
My Photos vám poskytuje jednoduchou možnost, jak organizovat a sdílet vaše fotografie. Tato aplikace konvertuje všechny vaše složky s fotografiemi na úhlednou kolekci.

[appbox appstore id953783240 oldprice=“19,99€“]

Super Eraser
Aplikace, která vám umožní odstranit nechtěné předměty z vašich fotografií. Super Eraser rychle a precizně vymaže věci jako logo, text, vodoznak, akné, různé osoby či cokoliv jiného. Upravte a vylepšete vaše snímky.

[appbox appstore id986260950 oldprice=“9,99€“]

Braveland
Braveland je tahovou hrou, která byla inspirovaná old-school strategiemi. Začínáte jako skromný syn vojáka, jehož vesnice byla krutě přepadena bandity. Musíte využít veškerý důvtip a schopnosti, abyste se stali veliteli vaší vlastní armády. Příběh je zasazen do pěkného malovaného světa.

[appbox appstore id829882276 oldprice=“2,99€“]

ImageMaker
Aplikace ImageMaker je nástrojem pro vytváření image souborů DMG a ISO. Výhodou ImageMaker je velmi jednoduché použití.

[appbox appstore id806662994 oldprice=“4,99€“]

Screen-Record
Aplikace Screen-Record Pro je skvělým pomocníkem pro každého uživatele Macu. Můžete nahrávat obrazovku svého Macu jako velmi kvalitní video. Aplikace podporuje audio nahrávání a můžete si také přidat logo či podpis do nově vytvořeného videa. Díky Screen-Record můžete nahrávat videa v jakémkoliv rozměru a pořizovat screenshoty. Nahrávat videa můžete ve formátu mov či mp4.

[appbox appstore id985439997 oldprice=“10,99€“]

mac apps imore

 

Dnes nejčtenější

.