Zavřít reklamu

icon 442961_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“0,99€“]

Antnotes
Antnotes jsou přesně jako papírové poznámkové bločky: jsou přilepeny na váš monitor, ale z druhé strany – z vnitřku obrazovky. Tato pěkná a užitečná aplikace ožívá ve vašem menubar pro rychlejší přístup. Můžete si nastavit vlastní pozadí, fonty a barvu textu.

[appbox appstore id808734429 oldprice=“4,99€“]

M3 Bitlocker
M3 Bitlocker dokáže přečíst Bitlockerem zašifrovaná data a poté tyto data exportovat do hard disku vašeho Macu. M3 Bitlocker poskytuje i snadno použitelný wizard. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoko, takže rozhodně neváhejte.

[appbox appstore id997248568 oldprice=“29,99€“]

QuickShot
QuickShot je jedinečným správcem vašich screenshotů. Jednoduše udělejte screenshot a okamžitě bude možné screenshot přesunout z menubar. Také si můžete prohlížet a sdílet vaše předešlé screenshoty. QuickShot je jednoduchou aplikací, která vám ušetří mnoho času.

[appbox appstore id965442961 oldprice=“0,99€“]

Color Sudoku
Aplikace Color Sudoku vám poskytne novou možnost, jak si zahrát vaší oblíbenou hru. Tato variace Sudoku se hraje za pomocí vzorů, nenajdete zde typickou variaci na čísla.

[appbox appstore id444552336 oldprice=“4,99€“]

Super Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“19,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.