Zavřít reklamu

icon 326185_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Tales
Tales from the Borderlands je pětidílná epizodická hra, která je zasazena do neúprosného světa Pandora. Hlavním hrdinou je Rhys a jeho parťačka Fiona, spolu budete čelit různým dobrodružstvím. Můžete si vybrat, zda budete hrát za Rhyse či Fionu. Jak bude vypadat váš příběh záleží pouze na vás.

[appbox appstore id934090827 oldprice=“4,99€“]

The Island Castaway 2
Přinásíme vám další hru, která se jmenuje Island Castaway 2. Pusťte se do neuvěřitelného dobrodružství, které změní život ostrovního kmene. Cestujte v čase a odhalte historii záhadného ostrova. Naučte se všechny možné nezbytně nutné činnosti jako rybaření, střílení, zahradničení a sklízení, vaření, tvorbu šípů a mnoho dalšího. Čeká vás přes 300 různorodých úkolů, které musíte vyřešit.

[appbox appstore id660783298 oldprice=“4,99€“]

Roomie Remote
Roomie Remote vám poskytuje univerzální ovladač, který za pomocí Wi-Fi ovládá velké množství zařízení jako televize, Blu-ray přehrávače, světla, termostaty a mnoho dalších. Roomie Remote je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id431497717 oldprice=“4,99€“]

Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock je designově pěkný a intuitivní alarm pro iPhone a iPad. Na této aplikaci je skvělé to, že je řízena gesty pro různé typy spáčů. Wake Alarm je propojen i s iTunes, takže si jednoduše zvolte vlastní hudbu, která vás bude každý den budit.

[appbox appstore id616764635 oldprice=“3,99€“]

Clipboard Manager
Clipboard Manager je fajnovou aplikací na kopírování a ukládání textu. Ukládejte si jakýkoliv text jednoduše a efektivně. Aplikaci můžete synchronizovat s iCloudem a dokonce se vám nakopírovaný text ukáže jako Widget v Notifikačním centru.

[appbox appstore id820801778 oldprice=“0,99€“]

Photo Reminders
Máme pro vás aplikaci, která vám nabízí možnost vytvářet rychle a přehledně připomínky (schůzka, narozeniny, koncert, důležitý hovor či cokoliv dalšího). Jednoduše si vytvořte hlasovou či fotografickou připomínku. Můžete si také zapisovat různé textové poznámky, které poté můžete sdílet. Ukládat můžete do Evernote i klasického kalendáře.

[appbox appstore id869790287 oldprice=“0,99€“]

Whiteboard
Whiteboard je tou nejjednodušší cestou, jak lehce organizovat vaše úkoly a zvýšit svou produktivitu. Whiteboard vám prostě pomůže dokončit vše včas.

[appbox appstore id924724729 oldprice=“2,99€“]

TAKOO
Takoo je zábavnou a jednoduchou možností, jak kombinovat fotografie a audio do jednoho souboru, který poté můžete sdílet. Prostě zachyťte snímek vaším iPhonem nebo si vyberte existující fotografii, poté nahrajte audio (15 sekund nebo méně) a můžete sdílet.

[appbox appstore id905632201 oldprice=“0,99€“]

PowerAid
PowerAid je aplikací, která vás okamžitě upozorní na výpadek elektřiny. Funguje následovně: připojte své zařízení k nabíjecímu kabelu, otevřete PowerAid a klidně nechte zařízení přejít do spánkového režimu. Pokud vypadne elektřina, tak vás aplikace upozorní. Zároveň může být PowerAid užitečnou aplikací, pokud si často nabíjíte iOS zařízení na veřejných místech.

[appbox appstore id631326185 oldprice=“2,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.