Zavřít reklamu

Cydia-iOS-7-Icon1

V článku, který se týkal vydání aktualizace iOS 8.4.1 jsme vás informovali, že pokud máte jailbreak, měli byste raději s aktualizací počkat. Nyní se potvrzuje, že obezřetnost byla na místě, jelikož server Redmond Pie zveřejnil informace, že nejnovější iOS 8.4.1 odstraňuje jailbreak z iPhonu, iPadu a iPod touch a samozřejmě není ani možné znovu na této verzi jailbreak provést.

Za vše samozřejmě může oprava hned několika chyb, kterých právě využíval hackerský tým k prolomení iOS a k možnosti nainstalovat jailbreak na některé z iOS zařízení. Apple zveřejnil dokument, kde najdete podrobnosti ke všem záplatám a u každé z nich společnost vychovaně poděkovala týmu TaiG, že jim chybu pomohl „odhalit“ a společnost všechny mohla opravit. Na druhou stranu ale TaiG tým Applu právě teď moc neděkuje a hledá další chyby, které by opět pomohli jailbreaknout jakékoli iOS zařízení.

Pokud tedy máte na iOS 8.4, iOS 8.3, iOS 8.2 nebo iOS 8.1.3 jailbreak, tak prozatím na nejnovější verzi iOS 8.4.1 neaktualizujte a vyčkejte, dokud tým nenajde nějaké řešení, o kterém vás budeme rozhodně informovat.

TaiG-jailbreak-main-patch

*zdroj: redmondpie

Dnes nejčtenější

.