Zavřít reklamu

OS X El Capitan wallpaper iconApple před dvěma dny představil novou beta verzi OS X El Capitan. Jedná se již o šestou betu a tudíž už nejde ruku v ruce s iOS verzí, která má prozatím beta verze pouze čtyři. Jen před pár hodinami představila společnost také veřejnou betu OS X El Capitan, pro testery. Nejnovější beta 6 sebou nepřinesla žádné viditelné novinky, jen jsme informovali o nalezeném soubory, který odhaluje, že Apple představí 21,5 Retina iMac s 4K rozlišením. 

Kromě zmíněného odhalení přibyla v OS X El Capitan také jedna nová tapeta. Původně totiž Apple do nejnovějšího OS X přidal pouze jednu jedinou tapetu, která je ale zajímavá a skvěle se na pozadí Apple počítačů hodí. V beta 6 ale přibyla nová, která se skvěle hodí především na večer a umí naladit klidnou atmosféru. Jedná se totiž o fotografii Yosemitského parku ve večerních hodinách, tudíž můžete vidět zářící hvězdy na obloze.

Díky tomu, že nový OS X El Capitan testujeme, vám můžeme wallpaper poskytnout volně ke stažení ve vysokém rozlišení 5120×3200, tudíž můžete tapetu použít klidně i pro 5K displej. Obrázek ve vysokém rozlišení si můžete stáhnout buďto přímo zde nebo po rozkliknuti fotografie níže.

Dnes nejčtenější

.