Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose gold iconServer Future Supplier dnes zveřejnil nové fotografie, které podle jeho slov zachycují tělo iPhonu 6s Plus. O úniku informoval francouzský server Nowhereelse, který už v minulosti několikrát přinesl mnoho úniků tykající se iPhonu, iPadu nebo Apple Watch. Uniklé snímky nám potvrzují, že iPhone 6s a 6s Plus bude vypadat stejně jako současný model iPhone 6. Podle snímků ale bylo zjištěno, že iPhone 6s a 6s Plus nabídne oproti svému předchůdci silnější tělo.

Future Supplier zaznamenal nepatrný rozdíl mezi iPhonem 6s Plus a loňským modelem v místě, kde je upevněn modul hlasitého reproduktoru. Jinak ale při bližším zkoumání nebyly zaznamenány další rozdíly oproti současnému iPhonu 6 Plus, což bývá u „S“ modelů tradicí a Apple většinou vychytá jen některé nedostatky, které byly zjištěny u přechozí verze.

6s-plus-rear-housing-9

Další malý rozdíl se bude týkat v použitém materiálu u zadního krytu iPhonu 6s Plus. Podle zdroje, který se serverem hovořil je zadní strana o něco hrubší, než tomu je u loňského modelu a zároveň je o něco silnější, aby se zabránilo ohybání, které u většího modelu hrozilo a díky kterému byla vyvolána velká kauza „bendgate,“ na které si každý konkurenční výrobce s radostí smlsnul.

iPhone-6s-Coque-Or-01-800x533

Dnes nejčtenější

.