Zavřít reklamu

iPhone 6sČínský blog Micgadget zveřejnil zprávu s informací, kdy se bude konat letošní keynote, na které bude představen iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Podle čínského blogu, který se odkazuje na své zdroje ze společnosti Foxconn, bude představení letošních iPhonů stanoveno na pátek 11. září a prodej nových iPhonů by měl v první vlně začít o týden později, tedy v pátek 18. září.

Jenže spekulovaný datum se zdá hned z několika důvodů nepravděpodobný. Za prvé vezeme-li v úvahu, jak smutný datum 11.9 pro USA je, se zdá nepravděpodobné, že by kalifornská společnost zmíněné datum doopravdy zvolila. Za druhé pak nedává smysl, proč by se Apple rozhodl představit svůj největší produkt v pátek, tedy na konci týdne. Většinou Apple zvolí začátek týdne a to především kvůli tomu, aby se novince dostatečně věnovala média a mohla ho více zviditelnit.

Navíc zdroje z Foxconnu mohou přinést opravdu reálné pohledy na díly nových iPhonů a jiných jablečných produktů, ale je nepravděpodobné, že by zde kolovala informace ohledně přesného datumu představení novinek. Maximálně mohou vedět měsíc, kdy bude novinka představena, a to kvůli včasnému dodání produktů. ale ten je už dlouhou dobu stále stejný. Přesný datum bude znát jen několik klíčových osobností z Applu a nedává moc smysl, proč by jej měli sdělovat někomu z Foxconnu navíc, když odsud pochází nejvíce úniků, které jsme mohli doposud vidět.

Jak už jsme informovali dříve, uniklo několik informací a snímků, které nám odhalili nový čip pro rychlejší LTE. iPhone 6s by měl také nabídnout stejné tělo jako loňský iPhone 6, až na několik změn uvnitř přístroje, které se budou týkat velikosti základní desky a několika čipů, což by mohlo mít vliv na to, že Apple do novinky vměstná větší baterii. iPhone 6s nabídne Force Touch displej po vzoru Apple Watch, novou barvu rose gold, 2 GB RAM, 12 mpx zadní foroaparát s možností nahrávat 4k a přední fotoaparát s rozlišením 5 mpx. Kromě zmíněného by mělo být vylepšený senzor otisku prstů, který by měl být zase o kus rychlejši a spolehlivější, než v dosavadních modelech.

iPhone 6s chassis

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.