Zavřít reklamu

predstaveni iPhone 6sLéto uteklo jako voda a už ve středu 9. 9. 2015 představí v 19:00 našeho času Apple iPhone 6s a další produkty. Dočkat bychom se měli kromě již zmíněného iPhone 6s také představení nové Apple TV a dalších vychytávek. 

Sledovat představení iPhone 6s můžete přímo ve svém prohlížeči  během které se právě výše uvedené novinky představí můžete buď přímo na Apple.com ve svém prohlížeči nebo na Apple TV. Pro sledování videa potřebujete Mac OS X 10.6.8 nebo novější se Safari 5.1.10 nebo novější, případně iOS 6.0 nebo novější nebo Apple TV druhé a třetí generace nebo Windows 10.

V případě Maců, iPhonů, iPadů a iPodů touch můžete sledovat přímý přenos přímo na stránkách apple.com/live, v případě Apple TV se vám během pondělí 8. 6. 2015 objeví mezi kanály speciální keynote kanál, přes který je možné stream sledovat. Akce začíná 9. 9. 2015 v 19:00 našeho času.

Na Windows nelze sledovat přímý přenos z WWDC oficiálně s výjimkou Windows 10, ovšem i tak existuje cesta, díky které se můžete na přenos podívat i na svém počítači s Windows, jak na to zjistíte v článku: Jak sledovat přímý přenos představení iPhone 6s na Windows.

Již v průběhu keynote se na LsA začnou objevovat články ve kterých najdete přehled všech důležitých novinek s tím, že články bude opět připravovat množství redaktorů, aby vám neuniklo nic podstatného. Články budou vycházet až do rána a budeme rádi, když budete stejně jako každý rok sledovat LsA!

iPhone 6s keynote

Dnes nejčtenější

.