Zavřít reklamu

swarovski_shine_slakeMisfit, firma známá pro výrobu chytré nositelné elektroniky, a Swarovski, řetězec klenotnictví, spojili své síly dohromady a vznikl z toho chytrý sport tracker, který můžeme klidně nazvat kouskem šperku. Zajímavostí je, že sport tracker má klasickou hodinkovou kulatou baterii, takže výdrž se uvádí klidně na 6 měsíců. Dnes se podíváme, čím jiným se může Misfit’s Swarovski Shine chlubit, kromě krásy.

Výrobce se zde vydal podobným směrem jako Apple, při vytváření Apple Watch. Máme totiž produkt a k tomu si můžeme přikoupit velké množství různých pásků a prodává se i přívěšek. Jelikož je produkt z velké části vyveden designově, tak je toto rozhodnutí více než logické. S jistotou můžu říct, že sport tracker jeho dekorační práci splňuje naprosto skvěle, a budete přemýšlet o tom, že kdybyste ho viděli naživo, zda-li byste poznali, že se nejedná jen o pouhou dekoraci.

misfitswarovskishine11500x1000

Modul, měřící všechny aktivity, se dá vyjmout, po vzoru sport trackeru Moov. Umí hlídat kvalitu vašeho spánku nebo jestli se dost hýbete. Nebudete se muset bát ani o výdrž, protože je výrobcem garantovaná na 6 měsíců, díky tomu že Swarovski Shine obsahuje klasickou hodinkovou kulatou baterii. Swarovski Shine umí i ukazovat čas z telefonu, pomocí dvojího tapnutí na modul připomínající krystal. Kompatibilní je s telefony s Android 4.3 a více a s iOS ve verzi 6.13 a více a připravuje se i aplikace pro Windows platformu. Jedná se rozhodně o zajímavý kousek hardwaru, sice neosloví všechny, ale spojení firmy Misfit a Swarovski nám dalo zajímavý koncept a v srpnu, kdy se má začít prodávat, si jistě své kupce najde, hlavně v řadách něžného pohlaví.

misfit-swarovski-shine

Dnes nejčtenější

.