Zavřít reklamu

Apple Music ikonaApple jen den po úvodní konferenci WWDC uvolnil už čtvrtou betu iOS 8.4. Ta přinesla jen několik oprav, mezi které patří odstranění chyby způsobující pád aplikace Zprávy po obdržení speciálního řetězce textu. Zdá se ale, že oprava chyb není to jediné, co Apple do iOS 8.4 beta 4 přidal. Od včerejšího večera totiž mnoho vývojářů, kteří nejnovější verzi testují, dostávají upozornění ohledně služby Apple Music.

Pokud totiž otevřou aplikaci Hudba, která v iOS 8.4 získala zcela nový design, začnou vyskakovat okna, aby se zaregistrovali do Apple Music a zvolili si už balíček. Aplikace je vyzve ke spuštění tříměsíční zkušební verze. Při zvolení této verze se dostanete na možnost zvolit si plán buďto pro jednu osobu za $9,99 nebo rodinný balíček za $14,99, odtud ale už prozatím neexistuje žádná cesta dále, jak si plán přidat a dokončit registraci.

Apple music

Pokračování v registraci bude ale možné už 30. června, kdy Apple vydá iOS 8.4 i pro širokou veřejnost a všichni si tak budou moci Apple Music vyzkoušet. Služba by měla nabídnout zajímavou kvalitu zvuku a v podstatě celou knihovnu z iTunes Store. Dostupnost pro Českou republiku a Slovenko není prozatím potvrzena a některé informace dokonce naznačují, že u nás služba pravděpodobně ani nebude. Jedná se však prozatím jen o spekulace a s největší pravděpodobností bychom se do přislíbené stovky zemí, kde má být Apple Music spuštěna, mohli vejít.

Apple Music stojí stejně jak konkurence, ale nabízí víc skladeb

Apple Music 2

*zdroj: MacRumors

 

Dnes nejčtenější

.