Zavřít reklamu

Samsung Galaxy S6Zatím co Apple nestíhá vyrábět, slaví jeden úspěch za druhým a jeho iPhone 6 se stal jednoznačným hitem, Samsung snížil objednávky na výrobu své vlajkové lodi Samsung Galaxy S6 a to dokonce o 16%. Informace pocházející z Tchaj-wanu bohužel neříkají zda se jedná o snížení objednávek na Galaxy S6 nebo Galaxy S6 Edge, případně oba modely. 

Ať už je to tak či onak, jedná se o další negativní informaci pro společnost, která minulý týden zjistila, že za měsíc prodala to, co Apple za dva dny. Samsung však není jediný kdo se potýká s problémy a podle nových zpráv prý snížilo objednávky také HTC a to u své vlajkové lodi M9. Zdroje z řad dodavatelů komponent pro M9 tvrdí, že HTC přehodnotilo své objednávky a snížilo je o 30%, což už jsou nějaká procenta. Spolu s touto informací se akcie společnosti propadly o 4,85%.

Akcie HTC se tak ocitly na minimu za posledních 12 let, což se naštěstí pro Samsung neplatí, ten totiž vytáhne v září eso z rukávu v podobě 5,7″ Note 5 a údajně se chystá také Samsung Galaxy S6 Plus, který by měl být konkurencí pro iPhone 6 Plus.

Galaxy S6 Edge

*Zdroj: money.udn.com

Dnes nejčtenější

.