Zavřít reklamu

Mac 1 - iconOd začiatku roku Vám pravidelne prinášame prehľad najlepších aplikácií pre iOS, ktoré sú na určitý čas úplne zadarmo. Dnes Vám však prinášame rovnaký zoznam aplikácií avšak tento raz pre počítače Mac. Rovanko ako je to pri aplikáciách pre iOS ani v prípade týchto zliav nevieme ako dlho budú trvať. Môže sa preto stať, že zľava skončí za hodinu, deň či týždeň. V dnešnom zozname sa pozrieme na aplikácie, ktoré majú skutočne rôzne zaujímavé využitie.

Softmatic QR Perfect

Skvelá aplikácie určená pre začínajúcich podnikateľov alebo ľudí, ktorý chcú ísť s digitálnym vekom. Ak sa Vám nechce utrácať peniaze za tvorbu vlastného QR kódu, tak táto aplikácia Vás určite poteší. Umožňuje totiž bezplatnú tvorbu týchto kódov z pohodlia domova.

  • Pôvodná cena: 9,99$
a

File List Export

Skvelá aplikácia určená pre ľudí, ktorí majú vo svojom počítači urobený trošku väčší neporiadok. Vďaka tejto aplikácii budete mať pohromade všetky svoje dokumenty a absolúdne všetky informácie o nich. A ak si budete chcieť zoznam svojich dokumentov vytlačiť, tak to nebude vďaka tejto aplikácii najmenší problém.

  • Pôvodná cena: 3,99$
aa

Pattern Doodles

Aplikácia, ktorá bude isto zaujímať každého nádajného dizajnéra alebo milovníka dizajnu. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť vytvárať zaujímavé obrazce, ktoré si neskôr budete môcť ukladať aj napríklad vo formáte JPG.

  • Pôvodná cena: 1,99$
aaa

Live Desktop

Úžasná aplikácia, ktorá Vám umožní vytvoriť si vlastný živý desktop. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť nechať bežať rôzne miniaplikácie priamo na Vašej ploche na Macu. Tak napríklad budete môcť hneď vedieť koľko je hodín, aké je počasie a mnoho iných vecí v krásnom dizajne. Navyše aplikácia disponuje aj podporou pre viaceré displeje naraz.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaaa

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.