Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconPodle nejnovějších zpráv Apple neplánuje jakkoliv snižovat ceny Apple Watch, neplánuje nabízet obchodní ceny, financovat hodinky nebo poskytovat hromadné slev, jako to třeba dělá u počítačů Mac, iPhonů a iPadů. Podle zdrojů měl zmíněné slevy Apple na svoje Apple Watch poskytovat, avšak nyní vyplulo na povrch, že tomu tak nebude. Spekulováno bylo také o tom, že by Apple měl nabízet pro svoji edici Apple Watch nebo pro Apple Watch Edition hromadné slevy, avšak ani to nakonec nabízet nebude.

Navíc bylo zjištěno, že zákazníci nebudou moci využít kredity, které získají tím, že vrátí svůj starý iPhone nebo nyní dokonce i Android, Windows Phone či Blacberry telefon, k tomu, abyste získali nižší cenu hodinek. Kredity bude možné použít pouze na nákup iPhonu a až v případě, že vám nějaké zbudou, tak je můžete použít na nákup Apple Watch, to se však stane jen v případě, kdy si budete kupovat iPhone na smlouvu nebo vrátíte více iPhonů.

Nedavno jsme vám však přinesli zprávu, že Tim Cook oznámil svým zaměstnancům, že mají 50% slevu na Apple Watch. Tímto je tak chce začlenit mezi uživatele nových hodinek, aby se s nimi zaměstnanci lépe seznámili a oblíbili si je. Ostatně tak to Apple dělá vždy, že poskytuje slevu na své produkty pro své zaměstnance. Ovšem to je pravděpodobně jediná sleva, kterou Apple na Apple Watch poskytne. Pokud tedy nejste zaměstnanec Applu, tak si prozatím nechte na jakoukoliv slevu zajít chuť.

applewatchedition-800x440

*Zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.