Zavřít reklamu

YurbudsPočúvanie hudby počas športu je tým najrozšírenejším motivačným prostriedkom pre dosiahnutie lepších výkonov. Len málo vecí nás dokáže tak ľahko a pritom efektívne vybičovať, aby sme zo seba vydali čo najviac. Niet preto divu, že na trhu sa so športovými slúchadlami doslova roztrhlo vrece. V tejto záplave slúchadiel sa však čím ďalej tým horšie zákazníci orientujú. Druhým úskalím je cena. Väčšina výrobcov ponúka lacné i drahé riešenia, bohužiaľ však nič medzi jedným alebo druhým. Ľudia tak získajú buď slúchadlá, ktoré im nevyhovujú alebo naopak minú príliš veľa peňazí za niečo, čo nepotrebujú. To sa však zmenilo s príchodom slúchadiel Yurbuds.

Ergonómia až na prvom mieste
Už prvý pohľad na slúchadlá Yurbuds napovedá, že sú proste iné, než ostatné. Špecificky tvarovaný silikónový nadstavec, ktorý vás zrejme upúta hneď na prvý pohľad, nie je však len na parádu. Ide totižto o starostlivo navrhnutý tvar vyvinutý špeciálne pre potreby športovcov a so systémom uchytenia v uchu patentovaným pod názvom Twistlock. To je skrátka a jednoducho nekompromisná ergonómia. Ak slúchadlá majú so športovcom „držať krok“, nesmie ani pri tom poslednom vypadnúť. Ďalšou výhodou tohto ergonomického nástavca je vedenie zvuku. Na rozdiel od bežných slúchadiel nedochádza k odrazu zvuku od vonkajšieho ucha, ale zvuk je vedený priamo do vnútorného ucha. Napriek tomu však nedochádza k nebezpečnému utlmeniu okolitého hluku a vy nemusíte mať strach, že nebudete počuť čo sa okolo vás deje. Tvar je jedna vec, materiál druhá. Ďalší patent – tentoraz nazvaný Flexsoft zaručuje, že slúchadlá ani pri dlhšom nosení a počúvaní hudby nezačnú byť nepríjemné, nato aby z nich boleli uši. To vďaka použitému špeciálnemu medicínskemu silikónu s požadovanými vlastnosťami.

YurBuds FlexSoft

  Svoje Yurbuds si vyberie každý Ďalšou silnou stránkou Yurbuds slúchadiel je, ako už bolo spomenuté v úvode, jednoduchosť výberu. Yurbuds ponúka niekoľko produktových radov so zameraním na rôzne cieľové skupiny, my však zostaneme u slúchadiel pre športovcov, teda u rady Inspire a Focus. Rozdiel medzi nimi je len v tom, že Focus majú klip pre uchytenie za ucho, zatiaľ čo Inspire ho nemajú. V oboch radoch potom nájdeme 4 druhy slúchadiel nazvané jednoducho 100, 200, 300 a 400, ktoré nám ponúknu jednu, dve, tri alebo štyri vychytávky. Stovky ponúka technológiu Twistlock. Dvestovky k tomu navyše technológiu Quick Clik, čo sú zabudované magnety pre zopnutie slúchadiel k sebe. Tým sa konečne zbavíte otravného zamotávania káblov a pohodlne si slúchadlá upnete napríklad na šiju. Tristovky k dvom predchádzajúcim vychytávkam ponúknu ešte mikrofón s jedným tlačidlom pre využitie ako handsfree. A konečne najvyššie slúchadlá štyristo k všetkému predchádzajúcemu ponúknu ešte troj-tlačidlový diaľkový ovládač na kábli. Pre lepší prehľad sa pozrite na našu infografiku.

YurBuds Inspire Series

Vode odolné slúchadlá? Žiadny mýtus! Ďalšou možnosťou voľby je už klasické rôzne farebné prevedenie, aby slúchadlá dobre ladili ako k drsnejšiemu tak aj k nežnejšiemu pohlaviu. Samozrejmosťou je aj výber dvoch veľkostí silikónového nadstavca, aby padol ako uliaty do menších i väčších uší. Navyše sú všetky slúchadlá vyrobené tak, aby boli vode a potu odolné.

YurBuds Rain

Riešenie na mieru znamená aj ušetrené peniaze Tým, že si každý môže vybrať presne to, čo potrebuje, nedôjde k situácii, kedy kvôli jednej vytúženej vlastnosti musíte platiť navyše za funkcie, ktoré nevyužijete a nechcete. Ak nehodláte prerušovať svoju aktivitu kvôli prichádzajúcemu hovoru, nemusíte kupovať drahšie slúchadlá 300 alebo 400. A presne naopak, nie je dôvod sa sťažovať, že inak perfektne padnúce a skvelo hrajúce slúchadlá nemôžu fungovať ako handsfree. S Yurbuds získate presne to, čo chcete vy, nie to čo vám vnucuje obchodník. Ako náhle vyskúšate inovatívne Yurbuds, pochopíte, prečo v roku 2014 ich podiel na trhu športových slúchadiel dosiahol viac než 40 %.

       

       

           

           

          Dnes nejčtenější

          .