Zavřít reklamu

Mac 1 - iconOd začiatku roku Vám pravidelne prinášame prehľad najlepších aplikácií pre iOS, ktoré sú na určitý čas úplne zadarmo. Dnes sa posúvame opäť o level vyššie a začíname Vám prinášať rovnaký zoznam aplikácií avšak tento raz pre počítače Mac. Rovanko ako je to pri aplikáciách pre iOS ani v prípade týchto zliav nevieme ako dlho budú trvať. Môže sa preto stať, že zľava skončí za hodinu, deň či týždeň. V dnešnom zozname sa pozrieme na aplikácie, ktoré majú skutočne rôzne zaujímavé využitie.

Newsflow

Aplikácia, ktorá si isto nájde uplatnenie vo veľkom množstve počítačov Mac. Umožňuje totiž aby Vám najnovšie články zo všetkých oblastí, ktoré si vyberiete prichádzali v RSS podobe priamo do notifikačného centra.

  • Pôvodná cena 4,99$
screen800x500

SoundMate

Skvelá aplikácia určená pre milovníkov hudby. Aplikácia umožňuje ovládať svjou hudobnú knižnicu priamo zo stavovaého riadku na Vašom počítači Mac.

  • Pôvodná cena 4,99$
jh

Hack RUN

Jedná sa o logiskú hru určenú začínajúcim hackerom a ľudom, ktorých baví programovanie. Celé prostredie hry je robené štýlom zdrojového kódu operačného systému. Cieľom hry je hackovať sa cez rôzne prekážky a bariéry.

  • Pôvodná cena 1,99$
hr

Contacts Sync For Google Gmail

Jedná sa o super aplikáciu určenú pre ľudí, ktorí si chcú synchronizovať svoje kontakty s účtom Google. Túto aplikáciu ocenia najmä tí, ktorých už omrzel systém iOS a snažia sa prejisť na Android.

  • Pôvodná cena 3,99$
sy

Screeny

Aplikácia Screeny umožňuje každému užívateľovi nahrávať video alebo robiť snímky priamo zo svojej pracovnej plochy. Táto aplikácia dokáže fotiť či nahrávať lubovoľne veľké snímky Vašej práce na počítači.

  • Pôvodná cena 14,99$
sc

Dnes nejčtenější

.