Zavřít reklamu

iphotoApple dnes trochu nečekaně aktualizoval iPhoto pro Mac. Aplikaci tak lépe připravil pro nadcházející přechod na novou aplikaci Photos. Pro všechny uživatele, kteří budou chtít přesunout svá alba do nové aplikace Apple tuto funkci vylepšil, jelikož si několik uživatelů stěžovalo, že se jim události z iPhoto nepřevedly správně na alba ve Photos. Samozřejmě proto byla a stále je aplikace Photos pouze ve fázi beta.

Kromě výše zmíněného vylepšení kompatibility při migrování iPhoto knihovny do Photos Apple opravil ještě dvě současné chyby v iPhoto, které mohli někteří uživatelé mít. Tou první je oprava problému, který zobrazoval jen prvních 25 fotografií v albumu na Facebooku. Druhým opraveným problémem je, že při tisku fotografie z iPhoto mohla aplikace zamrznout a nereagovat, to by se nyní stávat již nemělo.

Každopádně se jedná jen o malé opravy a žádných dalších vylepšení se již pravděpodobně nedočkáme. Jedniné, co Apple může ještě opravit či zlepšit je přesunování iPhoto knihovny do Photos, aby uživatelé měli s přechodem na novou aplikaci co nejméně problému a vše proběhlo co nejjednodušeji. Apple s updatem přislíbil, že Photos přijdou společně s OS X 10.10.3 toto jaro, tudíž nejdéle do prázdnin by měla být dostupná pro všechny uživatele počítačů Mac s OS X Yosemite. V součastnosti je možné používat Photos jen na OS Yosemite 10.10.3 Beta, který je dostupný pro registrované a veřejné vývojáře.

iPhoto update

 

Dnes nejčtenější

.