Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V piatom vydaní článku s aplikáciami v tomto mesiaci sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Flute
Flute je najjednoduchší spôsob ako udržať, odstrániť alebo dokončiť svoje úlohy v krásnom farebnom prevedení. Pomocou tohto zápisníku budete mať jednoduchý prehľad o tom čo všetko si zapíšete.

  • Pôvodná cena: 9,99$
flute

Video Sound Pro
Video Sound Pro pre Instagram umožňuje ľahko pridať hudobné pozadie pozostávajúce až z 10 skladieb do videa na Instagrame. Nastavenie hlasitosti alebo originálneho soundtracku k videu dokážete urobiť na sekundu presne.

  • Pôvodná cena: 0,99$
video-sound-pro

Full Size Wallpaper 
Aj Vám sa už niekedy stalo, že ste si chceli nahrať nejakú Vašu fotografiu ako pozadie plochy na iPhone, no vďaka pomeru strán fotografie a telefónu sa Vám tam fotka nezmestila? Tomu je s touto užitočnou aplikáciou už definitívny koniec.

  • Pôvodná cena: 0,99$

Financial Book

Ak patríte medzi naozaj šetrivých ľudí, ktorí chcú každé svoje euro držať pod drobnohladom, tak táto aplikácia je práve pre Vás. Umožňuje totiž vytváranie rôznych priečinkov, v ktorých jednoducho zistíte za čo míňate najviac a ako ste na tom s financiami.

  • Pôvodná cena: 0,99$
financial-book

Letters

Letters je osobný asistent, ktorý vám pomôže vyjadriť svoje myšlienky napríklad pri písaní listu. Vďaka obrovskej databáze rôznych dokumentov bude písanie listov alebo iných vecí odteraz naozaj ľahké.

  • Pôvodná cena: 1,99$
letters

TimeTag
Pomocou tejto aplikácie si môžete svoj deň rozplánovať na minúty. Umožňje totiž presne zistiť, koľko času strávite pri nejakej činnosti a to Vám dopomôže k tomu aby ste si vedeli efektívnejšie naplánovať Váš deň.

  • Pôvodná cena: 3,99$
timetag

Secret Photo+Video Vault
Ak máte vo svojom telefóne uložené fotky, ktoré chcete aby sa radšej nikdy nedostali na verejnosť tak táto aplikácia je práve pre Vás. Umožňuje totiž aby ste si mohli svoje tajné fotky schovať pod heslo a tak sa k nim nik nedostal.

  • Pôvodná cena: 1,99$
secret-photo-video-vault

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.