Zavřít reklamu

iMovie ikonaSpolečně s dnešním eventem, na kterém Apple představil nový MacBook s 12″ Retina displejem, o kterém si víe můžete přečíst v našem rozsáhlém článku a vedle uvedení podrobností o Apple Watch vydal také aktualizaci svého dosavadního softwaru pro Mac. Tou nejzajímavější je rozhodně aktualizace iMovie. Aplikace nyní umožňuje integrovat Photos přímo do sebe, a tak získáte fotografie uložené v nové aplikace také v editačním programu pro videa. Ty pak můžete jednoduše vkládat do videa a dále s nimi spolehlivě pracovat.

S integrací Photos do iMovie uživatel získá přístup ke veškerým fotografiím, která jsou uložená v albech, v událostech, v kolekcích nebo také v oblíbených. Fotografie jsou rozděleny přesně tak, jak jsou rozděleny v nové aplikaci Photos, což slouží k rychlejší orientaci, jelikož na tento systém je uživatel zvyklí. S těmito fotografiemi je samozřejmě možné v iMovie dále pracovat a vkládat je do již vytvořených nebo nových projektů.

Aktualizace aplikace iMovie je dostupná skrz Mac App Store a má velikost 2 GB. Kromě výše zmíněné podpory Photos jsou novinkami také tlačítka sloužící pro zastavování, spouštění a pro posouvání videa, která se nyní zobrazují neustále pod videem, což má sloužit pro uživatele, aby se lépe v aplikaci orientoval. Vedle toho bylo přemístěno tlačítko pro nahrávání Voiceover, aby k němu měl uživatel lepší přístup. Drobnými novinkami je samozřejmě vylepšení stability a zlepšení kompability.

iMovie - aktualizace

Dnes nejčtenější

.