Zavřít reklamu

imovie-ipadJak jsem dnes pročítal asi tucet zahraničních serverů, za účelem vyřešení synchronizace medialního obsahu (obrázky a videa) z iPhonu na iPad, bez použití Macu nebo PC, tak jsem si všiml v komentářích častých stížností ohledně problémů instalací iMovie pod Windows a se synchronizací po nainstalování nového iMovie na iPad 1. generace. 

Chyba při synchronizaci iPadu s iTunes

Chyba se týká přímo aplikace iMovie, která byla původně legálně zakoupena v online obchodu App Store. Bohužel iTunes se tváří, jakoby aplikace iMovie byla stáhnuta a nějákým způsobem na iPad nainstalována. Tato situace nastává například, když si od kamaráda, s jeho vlastním iTunes účtem stáhnete aplikaci přímo z přístroje, který rovněž jako váš počítač není autorizován pro kamarádův iTunes účet.  Zde je přesný překlad chyby, kterou ukazuje iTunes:¨

Tento počítač není autorizován pro aplikaci,která je na „[váš název iPadu]“ nainstalována. Přejete si tento počítač autorizovat, aby si iTunes ověřil, že tato aplikace není kradená?

Po zobrazení vám iTunes nabídne dvě možnosti – Don’t Authorize nebo Authorize. Pokud zvolíte volbu Authorize, tak se iTunes zeptá na vaše přihlašovací jméno a heslo. Pokud jej zadáte, dostanete se do smyčky,  kde se bude pořád zobrazovat stejná chyba. Ovšem pokud zvolíte volbu Don’t Authorize,  iMovie se z iPadu nemilosrdně smaže. Ovšem je tu i třetí možnost, kterou lidi často přehlídnou – Cancel. Pokud zvolíte tlačítko Cancel, tak problém definitivně zmizí. Ovšem pokud se chyba opět objeví, tak nemáte jinou možnost a musíte při každém zobrazení kliknout na tlačítko Cancel. Pokud jste již ale zvolili volbu Don‘ Authorize a chcete mít na svém iPadu iMovie, tak vám doporučuji si iMovie znova nainstalovat a postupovat dle výše uvedených řádků.

Chyba kAMDReceiveMessageError

Pokud jste majitelem počítače s operačním systémem Windows a chtěli jste si nainstalovat na váš iPad iMovie, tak jste si jistě všimli chyby, která vyskočila při instalaci v iPhone Configuration Utility 3.3. Naštěstí se tato chyba vyskytuje pouze u uživatelů s operačním systémem Windows a naneštěstí jsem pro uživatele Windows na internetu nenašel žádné řešení. Pokud výjde nějáké řešení nebo alternativa, která by umožňovala instalaci iMovie bez jailbreaku, tak vás o ní určitě jako první informujeme!

Dnes nejčtenější

.