Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva nevieme presnú dobu trvania tejto akcie preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní tohto článku pre tento týždeň sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Unikey
Táto aplikácia slúži ako jedna z mnohých klávesníc určených pre iOS 8. Jej najväčším rozdielom oproti ostatným je to, že jednotlivé znaky na klávesiach sa nachádzajú v krúžkoch.

  • Pôvodná cena: 0,99$
unikey

Footpath Route Planner
Aplikácia, ktorá prináša veľmi zaujímavú funkciu. Ak si niekedy budete chcieť naplánovať nejakú okružnú výpravu stačí ak v tejto aplikácii, ktorá obsahuje rôzne mapy, prejdete prstom približne po Vami vybranej trase a softvér Vám už sám vytvorí okruh podľa rôznych záchytných bodov.

  • Pôvodná cena: 0,99$
footpath-route-planner

Clone Camera Pro
Fotoaplikácia, s ktorou môžete robiť divy. Ak by ste sa chceli zachytiť v nejakých krkolomných pozíciách nemusíte byť zrovna majster jógy. Stačí ak si stiahnete túto aplikáciu a čarovanie sa môže začať.

  • Pôvodná cena: 1,99$
clone-camera-pro

ez Alarm
Jednoduchá aplikácia, ktorá spĺňa funkciu akého si budíku, ktorý Vám vždy presne včas pripomenie druh Vašej činnosti. Jednoducho si naplánujete čo chcte robiť a vložíte to do rôznych kategórií.

  • Pôvodná cena: 0,99$
ez-alarm

Monote
Jednoduchá aplikácia s príjemným dzajnom využívajúca technológiu TouchID. Do aplikácie si budte môcť vpisovať rôzne poznámky a pritom budete mať istotu, že si ich budete môcť prečítať len vy a nikto iný.

  • Pôvodná cena: 0,99$
monote

Sudocube
Svojho času fenomenálny hlavolam SuDoKu prichádza v zaujímavej 3D podobe. Ak sa Vám niekedy zdali čísla od 1 po 9 na jednom štvorci málo tak Vás poteší možnosť hrať túto hru na kocke so šesťnástimi číslami.

  • Pôvodná cena: 0,99$
sudocube

Helltopia
Zaujímavá skákačková hra, ktorej cieľom je uniknúť z pekla. Že sa jedná skutočne o pekelnú hru potvrdzuje aj fakt, že na Vás bude číhať naozaj veľa rôznych prekážok.

  • Pôvodná cena: 0,99$
helltopia

iRemindU
Ak niekedy Váš partner alebo partnerka zabudla kúpiť nejakú vec čo ste jej nakázali, s touto aplikáciou je tomu koniec. Aplikácia Vám umožní vytvoriť pripomienky pre druhých ľudí len pomocou ich telefónneho čísla.

  • Pôvodná cena: 1,99$
iremindu

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.