Zavřít reklamu

MeteoradarAplikace Meteoradar, která patří mezi nejstahovanější české aplikace na Appstoru, se dočkala nové verze.  Mezi hlavní novinku patří možnost zobrazení srážkové mapy České republiky v notifikačním centru jako widget. Snadno tak poznáte, kde v okolí prší. V současné době se jedná o jedinou aplikaci, která pro naše území srážkovou mapu ve formě widgetu nabízí.

Aplikace ovšem nezůstává jen u zobrazení srážek z meteorologických radarů, ale nabízí mnoho dalších funkcí.  Nechybí údaje o teplotách, větru, srážkách nebo stavu počasí. Data jsou aktualizována každých 10 minut.  Na mapě jsou dostupné údaje z více než 150 meteorologických stanic. Meteorologické stanice zaznamenávají teplotu, vítr, srážky ale i vlhkost nebo tlak vzduchu. U každé stanice je v grafu uveden vývoj teploty vzduchu.

Aplikace umožňuje zasílat informace o počasí ve vaší lokalitě. Pokud se u vás vyskytuje například silná bouřka nebo hustá mlha, stačí v aplikaci vytvořit hlášení o počasí, které si následně přečtou stovky lidí.  Ostatní lidi tak varujete před nepříznivým počasím, které panuje ve vašem městě a pravděpodobně zasáhne i další. Přidávat ovšem můžete i každodenní hlášení o počasí a dát ostatním vědět, jak je právě u vás. Informace o počasí v současné době můžete přidávat i přes webové stránky In-počasí v sekci Počasí u vás. Na stránkách samozřejmě naleznete i samotný srážkový radar.

Aplikace MeteoMapy je dostupná na iTunes zdarma. Jedná se o jeden z nejbohatších zdrojů informací o počasí v České republice, které na iTunes naleznete.  Aplikace promění váš iPhone nebo iPad v meteorologické centrum.

screen322x572-4
screen322x572-3

Dnes nejčtenější

.