Zavřít reklamu

iOS 8 logo
 S príchodom iOS 8 sme sa v minulom roku dočkali aj funkcie, ktorú si mnoho užívateľov iPhone veľmi želalo. Tou funkciou nebolo nič iné ako pridávanie widgetov priamo do notifikačného centra. Netrvalo dlho a touto feature začali disponovať aj viaceré aplikácie. Niektoré sú dokonca priamo stavané na to aby plnili funkciu toho šikovného pomocníka. V nasledujúcom článku sa preto pozrieme na zoznam 10 najlepších widgetov aké si dnes môžete stiahnuť do Vášho iPhone.

NYT Now
Tento widget pochádza od azda najznámejšieho denníku na celom svete. Každodenne tie najčerstvejšie novinky z celého sveta sa tak môžete dočítať priamo v centre notifikácií vďaka NYT Now.

see-the-best-of-the-new-york-times-with-nyt-now

DataMan Next
Ak patríte medzi užívateľov, ktorí nedisponujú balíčkom dát od operátora, ktorý má neobmedzenú kapacitu, tak tento widget sa Vám určite hodí. Sleduje totiž aktuálny stav Vašich dát a vždy vám presne ukáže koľko MB ste už prečerpali.

dataman-keeps-you-informed-about-how-much-data-you-have-left

Yahoo Weather
Už dávnejšie sme tu písali o aplikácii Yahoo Weather. Keď Apple vypovedal zmluvu spoločnosti Yahoo! čo sa týka odoberania meteo dát, Yahoo! nechcelo ostať odstrčené a preto vytvorili krásnu aplikáciu určenú pre počasie. Táto aplikácia tiež obsahuje widget, ktorý Vás zaujme najmä svojím krásnym prevedením.

yahoo-weather-is-the-most-beautiful-weather-app-out-there

ESPN
Nová aplikácia od ESPN, ktorá nahrádza SportsCenter prichádza spolu s pekne dizajnovaným widgetom. Celá aplikácia je pritom rýchlejšia, prehľadnejšia a má jadnoduchšie ovládanie. Widget tejto aplikácie Vám umožní videť aktuálne výsledky ale taktiež aj prekliknúť sa do živého vysielania.

espns-new-app-is-a-sleek-way-to-keep-on-top-of-your-favorite-teams

Minesweeper Widget Edition
Na našom servery bola táto aplikácia už viackrát zmieňovaná. Teraz sa však dostala do rebríčku 10 najlepších widgetov. Túto hru asi netreba nijako predstavovať. Pozná ju isto každý z nás a teraz ponúka možnosť rýchleho hrania priamo v cetre notifikácií.

play-minesweeper-from-your-iphones-lock-screen-with-minesweeper-widget-edition

Evernote
Či si už píšete poznámky, zbierate obrázky alebo ukladáte pripomienky aplikácia Evernote je jedna z najlepších svojho druhu. Teraz však prichádza aj s Widgetom, pomocou ktorého si budete môcť všetky tieto úloh robiť priamo z notifikačného centra Vášho iPhone.

evernote-is-the-best-collecting-your-notes-and-ideas-in-one-easy-to-access-place

Day One
Day One je jednoduchá aplikácia určená na tvorenie určitých poznámok a záznamov. Jej widget potom ponúka možnosť akého si flashbacku na všetky vami poznamenané veci a udalosti.

journal-in-style-with-day-one

BuzzFeed
Ak máte náladu na kvízy alebo sa chcete len z chuti zasmiať prichádza aplikácia BuzzFeed s vlastným widgetom, do ktorého naskakujú tie najlepšie obrázky aké boli v daný čas nahraté.

stay-entertained-with-buzzfeed

Overglide
Ďalšia hra určená primo do centra notifikácií prichádza s pointou rovnakou ako dnes už legendárna hra Flappy Bird. V hre sa musíte s papierovým lietadielkom vyhýbať múrom. Avšak netreba zabúdať, že to je len hra a neoplatí sa kvôli nej hádzať iPhone o zem.

overglide-is-another-game-that-exists-only-as-a-widget

Kindle
Okrem toho, že aplikácia Kindle ponúka úplne najlepšiu e-knižnicu jej widget obsahuje informácie o tom ako ďaleko ste v čítaní jednotlivých kníh. Po kliknutí na widget Vám aplikácia otvorí Vašu knihu presne tam kde ste skončili s jej čítaním.

see-how-far-you-are-in-your-favorite-book-with-the-kindle-app

*Zdroj: businessinsider.com

Dnes nejčtenější

.