Zavřít reklamu

do plavekPo článku o tom, jak pořídit co nejlepší selfie tu pro vás, milé dámy, dnes máme pokračování v podobě seznamu aplikací, které vám spolu s vaší usilovnou prací a vynaloženým úsilím pomůžou dostat se do těch krásných plavek, které tak dlouho ležely na dně skříně. Léto je totiž za pár měsíců tu, a tak je nejvyšší čas s přípravami začít, výsledky budou stát za to, nebudete toho litovat. Tak s chutí do toho! iPhone je parádním pomocníkem a vy tak v létě u moře či bazénu budete vypadat tak báječně, že vám všichni budou závidět a muži na vás nepřestanou koukat!

1. MyFitnessPal (zdarma)
Nejdřív ze všeho je potřeba zaměřit se na jídelníček, bez něho to opravdu nejde. Kdo se ale má vyznat v tom, co má kolik kalorií a vůbec, kdo to má pořád počítat? Můžete si dát to frappucino či jahodové smoothie? Odpověď je jednoduchá – iPhone a aplikace to zjistí za vás. Tou nejlepší, pokud tedy máte nějaké znalosti angličtiny, rozhodně je MyFitnessPal. Tato aplikace je kompletně zdarma, obsahuje obrovskou databázi jídel, poradí si s počítáním vitamínů či proteinů… prostě úplně vše! Součástí je snímání a počítání kroků a možnost zadávání cvičení, a tak se vždy dozvíte, jaký jste, dámy, měly příjem kalorií. Tato aplikace je nutností a uvidíte, že se bez ní jednoduše neobejdete.

calorie counter

2. Yoga.com (3,99 €)
Kdo se chce hrabat do posilovny, kde se nebudete cítit dobře a vše nakonec skončí tak, že už se tam neukážete? Proto je tu aplikace Yoga.com, která nabízí nepřekonatelné množství cvičení, které pomůžou nejen s hubnutím, ale i s celkovým zdravím, ohebností, kondicí či s překonáváním stresu. Ta poslední část je velmi důležitá, nemyslete si, že se do těch plavek dostanete pod neustálým stresem a nervozitou. Psychická stránka je stejně důležitá, jako ta fyzická. Yoga.com  poskytuje HD videa, 3D fotografie pro každou pózu, podrobné instruktáže či možnost sdílet vše na sociální sítě, aby kamarádky záviděly a viděly, jak se pečlivě připravujete. Jóga je záležitostí, která vás po vyzkoušení chytne a nepustí, což je jedině dobře!

yoga

3. The Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App (zdarma)
Ne každému jóga vyhovuje a pokud ano, proč to nepromíchat a dát si pořádně do těla pomocí kliků či dřepů? Aplikace 7 Minute je ve svém oboru jedničkou. Jednak obsahuje tunu cviků, které můžete dělat v pohodlí domova, ale zároveň vše popisuje pomocí videa. Všechny programy byly pečlivě sestaveny odborníky, jeden takový vám cviky bude v aplikaci předcvičovat, a tak máte o motivaci postaráno… Stačí jen zvolit úroveň, vybraný program a jde se na to. Nejde o dlouhou záležitost, ale o intenzivní půhodinku, která ale pro posílení a spálení kalorií opravdu stačí. No a pokud ani těch 30 minut po hektickém dni nemáte, máte možnost zvolit sedmiminutový program, který podle profesionálů stačí ke splnění toho minimálního denního doporučeného vydání energie. Navíc si jde aktivovat připomínky, a tak na potřebný workout nezapomenete.

johnson a johnson

4. Butt Workout: Tone it Up (zdarma)
Nebudeme si nic nalhávat, je poněkud jasné, kam se muži na pláži, přesněji řečeno na jaká místa, budou koukat… Naštěstí je ale ještě čas, a tak lze začít dnes a poté si jen užívat ty pohledy přitažlivého plavčíka v upnutém červeném tílku a tudíž i pozvání na drink. Butt Workout tedy bude po dalších několik měsíců úžasným pomocníkem, se kterým spálíte kalorie a celkově zhubnete, ale hlavně zpevníte zadek a nohy. Vše půjde jako vždy jednoduše – stačí jen následovat trenéry a programy v aplikaci, které se už pomocí videí o vše postarají. Výsledky se dostaví a budete překvapené tím, jaký máte pevný a pružný sexy zadek!

butt

5. Legs/ Abs/ Chest Workout (zdarma)
Od stejného studia jsou k dostání i aplikace na zpevnění bříška, hrudi a nohou. Pokud se tedy chcete zaměřit na jednu specifickou oblast, není nad čím váhat. Cvičebním plánům jde věřit, spolu s kvalitním jídelníček a zdravým životním stylem budete za chvíli koukat, jak jste se změnila!

legs

6. Sleep Better (zdarma)
Jak už bylo řečeno, jedině se zdravým životním stylem se změníte k nepoznání! Je tedy potřeba, abyste dobře a dostatečně dlouho spaly. To je vždy těžké ohlídat, právě proto je tu aplikace Sleep Better. Ta pomocí senzorů v noci snímá délku a kvalitu vašeho spánku, vše propočítá, znázorní a nakonec vás i probudí v ten nejlepší moment, kdy budete ve fázi takzvaného lehkého spánku. Teď už jen, aby vás v noci nerušil někdo jiný!

Sleep better

Dnes nejčtenější

.