Zavřít reklamu

Screen Shot 2015-01-06 at 12.47.20 AMJe jedno, zda jste zkušeným jezdcem, nebo úplným začátečníkem – šance, že alespoň jednou za těch několik dní na horách nechtěně ochutnáte sníh po pádu na sjezdovce je velká. Pokud se vám nic nestane tak je vše v pořádku a můžete se jen zasmát. Na druhé straně je mi jasné, že v kapse od bundy nejspíš máte váš iPhone, který se v průběhu vašeho pádu může rozbít. Co tedy s tím? Vybrali jsme pro vás několik krytů, které dokonale ochrání vaše zařízení před nechtěným pavoukem či jakýmkoli jiným poškozením.

Kryty od LifeProof
LifeProof je špičkou ve svém oboru a je jasné proč. Všechny kryty jsou vodotěsné, nárazuvzdorné a certifikovány standardem IP-68, díky které si můžete být jisti, že je váš iPhone chráněn před prachem, vodou a tudíž i sněhem. LifeProof uvádí, že všechny iPhony v jejich krytech vydrží plných 60 minut ve dvou metrech pod vodou a že všechny přežijou pád ze dvou metrů na zem. To vše v celkem povedeném designu, na to, že jde o kompletní ochranu iPhonu, kryty nejsou obrovské a nepoužitelně robustní.

Výhodou je, že LifeProof nabízí kryty na všechny modely (vyjímkou je iPhone 6 Plus, na ten se dostane v nejbližší době) a navíc v několika provedeních a barevných variantách. Kryty jsou navíc dobře promyšleny a neberou zařízením žádnou funkcionalitu – stále jde používat Touch ID, fotit či mačkat všechna tlačítka (dokonce i to jablíčko na zadní straně je odhalené!). LifeProof jsme velmi pečlivě otestovali a jeho recenzi si můžete přečíst přímo zde.

LifeProof

LifeProof
Kryty od Griffin Dalším velkým hráčem na poli silných krytů do extrémních podmínek je firma Griffin. Její kryty nejsou certifikovány standardem IP-68, na druhou stranu jsou ale levnější a určitě váš iPhone na sjezdovce (i jinde samozřejmě) zabezpečí. Podle výrobce kryty ochrání iPhone před prachem, deštěm, nárazem či pískem. V nabídce je několik hned několik variant a designových provedení, a tak si určitě vyberete.
Survivot Griffin
Kryty od Body Glove Ani zde nemůžete šlápnout vedle. Body Glove stejně jako kryty od Griffin nezajistí úplnou voděodolnost a standard IP-68, na druhou stranu jde stále o velmi silné a spolehlivé produkty. V nabídce je několik modelů – ToughSuit, ShockSuit, Rise Phone, Dropsuit a Prizm (tyto pro iPhone 6, podporovány jsou ale všechny iPhony).
Body Glove
  Kryty od Urban Armor Gear Perlou jsou kryty od této zmíněné firmy, které jednak poskytnou naprosto dotačující ochranu, ale zároveň potěší oko i toho nejnáročnějšího uživatele svým neskutečně zajímavým designem. V nabídce jsou klasické kryty (i když jak moc klasické s tím parádním provedením?), ale i jedno flipové pouzdro. To se postará o ochranu přední strany, ale též poskytne místo napřiklad pro kreditní karty.
Urban Armor Gear

Pelican ProGear Voyager
Pelican na to jde trochu jinak, zaměřuje se více na design a tenkost krytu, což se částečně odrazí na výsledném efektu, pro bezpečnost na sjezdovce by vám ale měl postačit. Výhodou ale zajisté je doživotní záruka produktu.

Pelican

Cygnett Workmate
Alternativou může být i Workmate od společnosti Cygnett, který zajistí bezpečnost společně s pěkným designem. Workmate přichází s trojí vrstvou silikonu, která by měla naprosto spolehlivě eliminovat všechna poškození po nárazech. Součástí krytu jsou i texturované plochy pro lepší grip při držení a zacházení se zařízením.

Workmate

Dnes nejčtenější

.