Zavřít reklamu

apple_chrome_logo_smallBěhem včerejšího dne se ukázalo, že Apple posiluje svoji pozici v korporátní sféře a to na úkor Androidu od společnosti Google. Apple však neusíná na vavřínech a naopak se nyní bude snažit protlačit své produkty do velkých společností více, než kdy předtím. Společnost si je vědoma toho, že zatím co v domácnostech je na tom velmi dobře, v případě korporátních zákazníků má stále co dohánět. Apple proto vytvořil obchodní tým, který je zaměřený na vyjednávání s klíčovými korporátními zákazníky. Prodejní tým bude také spolupracovat s vývojáři a to včetně PlanGrid nebo ServiceMax. Vývojáři budou mít za úkol vytvářet aplikace specifické pro dané korporace.

Například společnost ServiceMax má již v současnosti zákazníky, kteří jsou pro Apple přínosem a to včetně takových jako je DuPont nebo Procter & Gamble. Apple se snaží získat tyto korporace na svoji stranu a chce je vybavit svými produkty. Apple chce korporacím nabídnout nejen samotné produkty, ale také aplikace šité na míru přímo pro konkrétní společnosti. Korporátní zákazníci by tak získali nejen produkty, ale kompletní řešení, včetně aplikací, které budou vyvinuty přesně pro ně.

Apple již začátkem letošního roku oznámil partnerství s IBM, které by mělo přinést zvýšení prodejů iOS zařízení pro korporátní zákazníky a rozvoj více než 100 specifických aplikací, které jsou určeny od IBM pro iOS zařízení v oblastech jako je bankovnictví, pojištění, maloobchod, cestování, doprava a telekomunikace. Apple se tak snaží co nejvíce expandovat a jak se zdá již do konce letošního roku uvidíme první aplikace vyvinuty ve spolupráci IBM a Applu.

Apple IBM

*Zdroj: Reuters.com

Dnes nejčtenější

.