Zavřít reklamu

download_macbookPřed rokem a půl jsme toužebně očekávali příchod aplikace Mailbox, která se okamžitě stala králem iTunes App Store a to zejména díky své jednoduchosti a přehlednosti pro korporátní uživatele. Aplikace umožňuje snadno filtrovat nevyžádanou a důležitou poštu v jednoduchém grafickém rozhraní, které vsází na podobné ovládání jako nativní aplikace Mail pro iOS. Ostatně vše o této aplikaci se dozvíte v recenzi Mailbox: konečně revoluční mailový klient na kterého se vyplatí čekat?

Úspěch který Mailbox vytvořil vedl až k tomu, že jej krátce po vydání odkoupila společnost Dropbox, provozující stejnojmennou cloudovou službu. Nyní o více než rok později jsme se dostali do stejné situace a toužebně očekáváme vydání aplikace pro Mac. Pokud patříte mezi ty, kteří se na vydání oficiální aplikace Mailbox pro Mac těší, pak pro vás máme dobrou zprávu, stáhnout si ji můžete již dnes, ovšem prozatím pouze v Beta verzi, která by však již neměla mít žádné významné problémy a disponuje všemi funkcemi plné verze.

Největší výhodou Mailboxu oproti standardní aplikaci Mail pro Mac má být přítomnost gest, která známe z iOS verze aplikace. Na svém trackpadu nebo pomocí Magic Mouse máte možnost například mazat maily nebo je třídit pomocí jednoduchých gest a tím šetřit čas. Kromě vydání beta verze Mailboxu pro Mac, se v pondělí dočkala aktualizace také iOS verze, která tak postoupila na verzi Mailbox 2.3.1, jenž přináší optimalizaci pro iPhone 6 a iPhone 6 Plus a také úpravy pro iOS 8.

  • Mailbox pro Mac si můžete zdarma stáhnout přímo zde.
10207-2325-Mailbox_mac_snooze-l

Dnes nejčtenější

.