Zavřít reklamu

greg joswiakRe/code předevčírem oznámil, že Greg Joswiak se zúčastní jejich zahajovací Code/Mobile konference, aby se tam rozpovídal o nových iPhonech, novém iOS 8 a nově představenému platebnímu systému Apple Pay.

Re/code o této události řekl: „Greg “Joz” Joswiak je zkušený člen Applu, který zvládá jak marketing produktů, tak i management produktů pro hardware iPhonu a iPadu, stejně jako i pro iOS. Většinou je zaneprázdněn prací v zákulisí Applu, a tak jsme moc rádi, že k nám Joz zavítá a poskytne nám veřejný rozhovor, který možná bude pro něj (i pro Apple) poněkud zvláštní.“

Konference začne v Half Moon Bay v Californii příští měsíc, 27. října, a potrvá do 28. října. Joswiaka si můžete pamatovat z jeho prezentace nových funkcí iOS, kde se zaskvěl pořízením originální selfie fotografie. Joswiak následuje své kolegy Eddyho Cuea a Jimmyho Lovina (upřímně opravdu nevím, jak tato jména správně skloňovat, aby to neznělo divně), kteří se na konferenci Re/code ukázali již dříve tento rok a probrali tam tenkrát čerstvou akvizici Beats.

screen-shot-2014-09-11-at-10-54-59-am

*Zdroj: Re/code

Dnes nejčtenější

.