Zavřít reklamu

iPhone 6 touch ID detailPredstavenie iPhone 6 sa dá počítať už len na hodiny a preto niet divu, že sa nám objavila ďalšia informácia, s ktorou súvisia aj fotky častí nových iPhone. Ako je tomu už zvykom v posledných dňoch či týždňoch, spoločnosť Feld & Volk ponúka opäť nové fotografie. Na týchto čerstvých obrázkoch môžeme vidieť zadnú kameru na väčší iPhone 6 či iné diely, ktoré by sa mali nachádzať v smartfónoch predstavených už tento utorok.

Spoločnosť uvádza, že táto kamera zjavne disponuje technológiou OIS, čiže optickou stabilizáciou obrazu. Na toto zistenie prišli technici tejto spoločnosti, keď odstránili kryt zakrývajúci vnútornosti tohto snímača a našli v ňom optiku akoby v lôžku, ktoré by malo slúžiť práve na túto funkciu. Zatiaľ nie je známe, ktorý z dvoch pravdepodobne predstavených iPhone bude touto technológiou disponovať.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ďalej je na snímkach zachytená sieťka zakrývajúca reproduktory a mikrofón. Tu môžeme vidieť zmenu dizajnu oboch častí a to, že iPhone 6 bude pravdepodobne skutočne disponovať reproduktorom so šiestimi otvormi a mikrofón s jedným otvorom. Toto je ďalšia informácia, ktorá podporuje doterajšie úniky dizajnu tohto smartfónu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ďalšou súčiastkou, ktorá je zachytená na fotkách je Power Button, ktorý by mal prejsť z vrchu zariadenia na jeho pravý okraj tak ako je to u Samsungu. Zaujímavosťou tohto tlačidla je fakt, že samotné tlačidlo disponuje gumovým rámikom, ktoré by mohlo slúžiť ako tesnenie proti vode. Tým pádom by to mohlo znamenať, že nový iPhone bude podobne ako smartfóny od Sony či Samsungu vodeodolný. Či tieto diely naozaj patria novému iPhone, sa dozvieme už v utorok o 19:00.

iphone_6_power_rubber_seal

Dnes nejčtenější

.