Zavřít reklamu

9. 9. 2014 Apple EventPredstavenie nového iPhone je už doslova za dverami a preto niet divu, že úniky údajného telefónu sú čoraz častejšie. Čo sa však zamerať na samotný event a na to, čo Apple postavil pred samotným Flint Center? S určitosťou možeme konštatovať, že sa jedná o najväčšiu stavbu, akú kedy Apple postavil kvôli predstaveniu iPhone.

Tak, ako sme mali pred pár dňami možnosť vidieť Apple Campus 2 z leteckého pohľadu, ktorý bol urobený pomocou kvadrokoptéry, tak teraz máme pomocou rovnakej technológie možnosť nahliadnuť na túto megalománsku stavbu. Táto stavba je zdanlivo dokonca väčšia ako samotné Flint Center. Stavba má z prednej časti fontánu a samotná je odená v bielom maskovaní, ktoré ukrýva pred verejnosťou samotný účel tejto budovy.

Veľa ľudí však špekuluje nad hlavným účelom tejto budovy. Objavili sa dokonca špekulácie o tom, že by mohlo ísť o akýsi vzorový dom pre prezentáciu HomeKit alebo o akúsi demo posilňovňu, v ktorej by si mohli novinári naostro vyskúšať všetky novinky, ktoré by mali priniesť iWatch. Samozrejme priamy zmysel tejto budovy zostane skrytý až do samotného eventu, ktorý sa koná už 9.9.2014, čiže v najbližší utorok.

ubufra3

Dnes nejčtenější

.