Zavřít reklamu

Steve Jobs bol mimo iného známy svojimi výbuchmi zlosti. Netreba pritom spomínať, že keď sa Steve Jobs hneval, nikto nevedel, čo má od neho v najbližších sekundách čakať. Lenže Jobs nie je jediný, komu v Appli prasknú nervy. Business Insider spomína, že podobne je na tom aj viceprezidentka programového manažmentu pre iOS a OS X, Kim Vorrath. Magazín spomenul zážitok z roku 2007, kedy Apple plánoval predstaviť svoj prvý iPhone.

Vyvolení zamestnanci, vrátane nej, intenzívne pracovali na vývoji nového produktu a dokonca pracovali nadčasy len preto, aby bol iPhone dokončený včas. Jedného dňa sa ale istý zamestnanec spoločnosti rozhodol, že odíde z práce o niečo skôr, čo vytočilo jeho vedúcu, Kim Vorrath. V záchvate zúrivosti odišla do svojej kancelárie a tresla dverami tak silno, že sa zlomila kľučka na dverách a ostala zamknutá vo svojej kancelárii. Jeden z prvých, ktorí si tento problém všimli, bol Scott Forstall, ktorý pohotovo zareagoval a pokúšal sa uvoľniť dvere baseballovou palicou.

Vorrathová pracuje v Appli od roku 1987 dodnes, pričom začínala ako radový pracovník a neskôr sa stala šéfkou v tíme Scotta Forstalla. Po jeho prepustení začala pracovať pre Craiga Federighiho, ktorý si spolu s Jonym Ivom prerozdelili úlohy týkajúce sa operačných systémov OS X a iOS. Zamestnanci ju poznajú ako príjemnú osobu, ktorá ale z času na čas dokáže vybuchnúť od hnevu. Môžu za to predovšetkým výhovorky zamestnancov alebo keď niekto mešká so svojou prácou.

Apple_Headquarters_in_Cupertino
*Zdroj: Business Insider

Dnes nejčtenější

.