Zavřít reklamu

Apple sa rozhodol prezentovať svoj iPhone 5c celkom netradičnou cestou. Je známe, že tento telefón nepredal toľko kusov čo jeho drahší brat, a zrejme aj preto sa Apple snaží tomuto telefónu robiť ďalej reklamu. Apple už krátko po jeho ohlásení rozmiestnil po autobusových zastávkach v San Franciscu reklamné bannery v rôznych farbách, tentoraz však svoj telefón propaguje internetovo. Spoločnosť totiž spustila nový web na sieti Tumblr, ktorý pomenovala ako isee5c.

Dizajn stránky odpovedá novému dizajnovému jazyku spoločnosti Apple a aj tu sa stretneme s priehľadnou sivou lištou na vrchu. Tá však neponúka detaily o zariadení, ale iba logo iPhone 5c so sloganom „Every color has a story“ (Každá farba má svoj príbeh). Ďalej sa tu nachádza šesť rôzne sfarbených položiek a po kliknutí na každú z nich sa spustí reklamné video. Jedná sa pritom o krátke spoty, v ktorých sa ukážu telefóny iPhone 5c s oficiálnymi gumenými obalmi. Každá reklama je zakončená inými sloganom.

Čo však ostáva záhadou je, že dnes môžeme pristupovať len k 5 zo 6 videí. Na šiestej položke sa totiž nachádza nápis „Coming Soon“, čo môže značiť, že spoločnosť buď túto reklamu pripravuje alebo pripravuje niečo nové vrámci telefónu iPhone 5c. Chystá sa Apple uviesť na trh lacnejšiu verziu iPhone 5c?

Dnes nejčtenější

.